2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Kiderült, milyen munkára fizet napi 87 ezer forintot az NGMForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-24 10:44:22
Címkék: Bihari hírek
Hétfõn írtunk arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium a közzétett listája szerint az elmúlt hónapokban négy olyan szerzõdést kötött, amelynek az összege túllépte az 5 millió forintot. Ezek között pedig volt egy rejtélyes tanácsadói szerzõdés, amelynek alapján valakinek három havi munkára 8 millió forintot fizettek ki, vagyis napi 87 ezer forintot, ha a hétvégéket is beleszámoljuk. Az NGM most a Napi.hu-nak közölte, hogy miért fizetett ennyit:

egy bizonyos Kozma András elemezte ennyi pénzért az önkormányzatok számlavezetéseit,

majd összefoglaló jelentést is készített az önkormányzatok állalmi szerepvállalással megvalósuló számlavezetésének lehetséges alternatíváiról és feltételeirõl. Az NGM azt is közölte, hogy Kozma a feladatokat a szerzõdésnek megfelelõen, határidõre el is látta.

Az is kiderült hétfõn, hogy az Echo Tv 6,8 millió forintot kap egy magazinmûsor készítéséért az NGM-tõl. A minisztérium most elárulta, hogy a "Jó szakma, biztos jövõ" címû magazinmûsorról van szó, amellyel a szakképzést akarja népszerûsíteni és a hiányszakmákat akarja bemutatni a kormány. Az NGM válaszai szerint a mûsor 12 darab, egyenként 23 perces adásból állt, amelyeket kétszer ismételtek, vagyis a mûsor egy adása bruttó 570 ezer forintba került.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!