2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rettegnek a masszõrök a pénztárgéptõlForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-28 12:08:04
Címkék: Bihari hírek
Nagyon megijedtek a masszõrök attól, hogy nekik is online pénztárgépet kellene használniuk minden vendég után, írja a Magyar Nemzet. Ezért nyílt levelet is írtak az NGM -nek, hogy nekik ne kelljen.

"A masszõrök többsége nem tud akkora profitot termelni, amelybõl megvásárolhat és hosszú távon fenntarthat egy ilyen gépet. A megkérdezésünk nélkül, erõszakkal viszi át elképzeléseit a kormány." - mondta Podhorszky Tibor, a masszõrök egyesületének elnöke. A fõ állításuk az, hogy a havi 5-10 embert megmasszírozó másodállású masszõröknek nem lesz pénzük majd  200 ezer forintos online pénztárgépre, ezért inkább egy masszõrnek se kelljen használnia ilyet.

Ráadásul amúgy is a legtöbben katával adóznak, és a NAV se tudja megmondani nekik, hogy pontosan hogyan fognak adózni a gép bevezetése után. Még azt is bedobta, hogy a vak masszõrök majd nem fogják tudni hamar megtanulni az online pénztárgép használatát. A házhoz járó masszõröknek pedig majd külön gondot fog okozni ez az egész. Magyarországon egyébként mintegy 20 ezer masszõr dolgozik Podhorszky szerint.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!