2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Folytatódik a budapesti olimpia körüli pénzszórásForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-09-21 10:15:39
Címkék: Bihari hírek
Az eddig elköltött közel 7 milliárd forint után további állami pénzek jutnak a megálmodott budapesti játékokra - derül ki egy kedden megjelent közbeszerzési hirdetménybõl, amelyet a Magyar Nemzet szúrt ki.

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. hirdetménye szerint a Társadalmi párbeszéd az olimpiáért kommunikációs kampány 2017. évi stratégiájának kialakításáért, rendezvények megvalósításáért, kommunikációs kampány megtervezéséért és lebonyolításáért lehet pályázni.

Ezt a közbeszerzést egyszer már kiírta a szervezet az idei évre is. A pályázatot augusztusban nyerte el két cég, a Media Insight Médiaügynökség Kft. és a Ferencváros labdarúgócsapata vezérigazgatójának, Orosz Pálnak a cége, a Humán Telex Reklám Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Akkor 900 millió forint keretösszegrõl szólt a szerzõdés, négy és fél hónapra. Ebbõl következtetve ugyanez a pályázat tizenkét hónapra számolva jövõre akár 2,5 milliárd forint is lehet.

Az eddig elköltött pénzek közül egyébként a legnagyobb tételt, 5,1 milliárdot a szakmai tanácsadás jelentette, amelyet a PricewaterhouseCoopersnek fizetett ki az állam. Ezenkívül cégjogi tanácsadásra 100 millió forintért szerzõdtek a Siegler Ügyvédi Irodával, és 7,6 millióra a Habony Árpád üzlettársának tulajdonában lévõ Médianézõ Kft.-vel sajtófigyelésre. Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba cégének is jutott egy 360 millió forintos megbízás, médiakampány és rendezvények szervezése feladatkörökben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!