2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Kirabolták a boltot, mert diszkót akartak nyitniForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-01-22 17:50:48
A két tizenöt éves fiúnak a diszkóüzemeltetéshez szükséges – 40 ezer forint értékû – mûszaki cikkekre nem volt elég pénze, ezért rabolni kezdtek. Elsõként késsel megfenyegettek egy pénztárosnõt. Húszezer forintot zsákmányoltak.

Tóth Ferenc, a megyei rendõr-fõkapitányság kinevezett bûnügyi osztályvezetõje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a két 15 éves fiút azzal gyanúsítják, hogy õk voltak azok, akik a múlt hétfõn egy pultról felkapott késsel megfenyegették és a bevétel átadására kényszerítették egy Torockó utcai élelmiszerbolt eladónõjét. A tettesek 20 ezer forinttal távoztak.

Az alezredes közlése szerint a fiúkat csütörtökön hallgatták ki, mindketten beismerõ vallomást tettek, tettüket megbánták.

Kiderült, hogy a diszkóüzemeltetéshez szükséges – 40 ezer forint értékû – mûszaki cikkek beszerzésére nem volt elegendõ pénzük, ezért álltak rá a rablásra.

Viszont az elvitt 20 ezer forintot egyikük még aznap esete eljátékgépezte. A fiúk – akik hajlandóak megtéríteni a kárt – szabadlábon védekezhetnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!