2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Razzia Hajdú-Biharban: gyakran bírságoltakForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-01-25 18:16:28
Fokozott ellenõrzést tartottak a rendõrök a hétvégén Hajdú-Bihar megyében.

A szombaton éjszaka és vasárnap hajnalban tartott razzia idején, Debrecenben és a megye nagyobb városaiban csaknem 180 rendõr dolgozott. A járõrök sofõröket, szórakozóhelyeket és azok környékét ellenõrizték. Az akcióban öt körözött személyt fogtak el, és összesen 128 szabálysértõ ellen indult eljárás vagy kapott pénzbírságot - tudta meg a Független Hírügynökség.

A rendõrök közterületeken, szórakozóhelyeken és azok környékén járõröztek. Az akcióban részt vevõ 178 rendõr, a megye több pontján szondáztatta a sofõröket és ellenõrizte az autók papírjait. Az öt órás razzia eredményeként, összesen 432 embert igazoltattak. A rendõrök elfogtak öt körözött személyt, további nyolcat pedig elõállítottak. Összesen 432 embert igazoltattak. Hat ittas sofõrt fogtak el, 26 ellen szabálysértési eljárást indítottak, kettõ ellen pedig büntetõ feljelentést tettek a rendõrök. A különbözõ szabálysértések miatt 94 esetben szabtak ki -3 és 20 ezer forint közötti- helyszíni bírságot - közölte hétfõn a Független Hírügynökséggel Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

A rendõrség a hétvégi fokozott ellenõrzéssel az állampolgárok biztonságérzetének erõsödését, a közlekedési morál javítását, és a szabályokat durván, szándékosan megsértõ, agresszív jármûvezetõket akarta kiszûrni - közölte a szóvivõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!