2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Heti horoszkóp 2010. január 25. – február 01.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-01-25 18:30:40
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg nálunk Heti horoszkópját...
2010. január 25. – február 01.
Kedves Bak!
Akár tetszik, akár nem, sok múlik azon, hogy milyen kapcsolatokat építesz ki. A hét elején ez a zsebedre megy. Amennyiben képes vagy derûsen, könnyedén beszélgetni, elõnyös helyzetbe kerülsz. Természetesen nem kell magadra erõltetned semmit, de érdemes törekedned arra, hogy jó társaságnak tituláljanak. A hét közepén egy értetlen emberrel lehet dolgod. Ne bosszantsd fel magad! Mondd el többször türelmesen! Próbáld más szavakkal, más stílusban, hátha úgy felfogja! Ha nem, akkor hagyd! Máskor visszatérhetsz rá. A szombati telihold a pénzügyeid terén okozhat feszültséget. Nincs okod az aggodalomra, ezért ne kezdj el pánikolni! Írd össze a bevételeidet és a kiadásaidat, és megnyugszol…
Kedves Vízöntõ!
Fantasztikusan indul ez a heted. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre! Akár munkáról, akár magánéletrõl van szó, most bárkivel meg tudod találni a legmegfelelõbb hangot. Nagy elõrelépést tehetsz ez által. Közben a kreativitásod is topon lesz. Engedd, hogy egészen merész ötleteid támadjanak! Arra is számíts, hogy valaki szenvedélyes érzésekkel fog ostromolni! Ezt nem biztos, hogy most viszonozni tudod. Legyél diplomatikus, és ne durván utasítsd vissza! Tudd, hogy te is kerülhetsz ilyen, ill. fordított helyzetbe. A szombati telihold párkapcsolati feszültséget jelez a számodra. Ha van párod, akkor legyél vele elnézõ és szeretetteljes! Ha nincs, akkor a hozzád közel állókkal!
Kedves Halak!
A hét elején az otthonoddal kellene törõdnöd. Tedd meghitté és kellemes hangulatúvá! Vegyél pár új zöld növényt, illetve színes képet a falra! Ha van kedved, átrendezheted a szobádat. Meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad. A hét közepén a gyerekeddel – vagy ha nincs, akkor egy nálad fiatalabb személlyel – kell okosan és türelmesen beszélned. Ha kioktatóan nyilatkozol, tuti, hogy ellened fordul. Jobb, ha megértõen végighallgatod, és óvatosan vezeted rá a helyes útra. A szombati telihold az egészséged terén okozhat kisebb gondot. Vedd komolyan a tüneteket, törõdj tested-lelked harmóniájával! Tudd, hogy nem elég egészségesen táplálkoznod, a mozgás, és a kikapcsolódás is fontos!
Kedves Kos!
Ezen a héten készülj fel egy vitára, ami egy barátoddal és/vagy gyerekeddel eshet meg. A hét elsõ felében ezt jól tudod kezelni, ha derûsen beszélgetsz velük. A derû mellett az is fontos, hogy nyitott, rugalmas és elõítélet-mentes legyél. Ezek segítségével megelõzheted a viszályt. A hét közepén a munkahelyeden keveredhetsz nézeteltérésbe. Okosan taktikázz! Öngól, ha a fõnöködet akarod kioktatni. A szombat hajnali telihold pozitív feszültséget gerjeszthet benned. Tele leszel tettvággyal. Célszerû ezt valami produktív tevékenységgel levezetned. Kreativitásod is a csúcson lesz. Ne szabj felsõ határt, engedd el a fantáziádat! Most fantasztikus dolgok pattanhatnak ki a fejedbõl.
Kedves Bika!
Szinte egészen héten a karriered és a magánéleted között kell balanszíroznod. Találd meg az egyensúlyt, érd el, hogy egyik se menjen a másik rovására! Ennek egyik kulcsa az, hogy mindig arra koncentrálj, amit épp csinálsz. A másik ebbõl fakad: ne engedd, hogy lelkiismeret-furdalásod legyen, hiszen munka nélkül nem tudod eltartani a családot. Család nélkül pedig nincs háttérországod. Emellett az is feladatod ezen a héten, hogy diplomatikusan beszélj mindenkivel. Vigyázz, hogy ne bánts meg senkit se akarva, se akaratlanul! Számodra a szombati telihold az egész heti feszültség legnehezebb pontja lesz. Itt kiderül, hogy magadra erõltetted-e a nyugalmat, vagy valódi a belsõ békéd…
Kedves Ikrek!
Tisztelned kell a feletteseidet, még akkor is, ha szerinted nem oda valók, ahol vannak. A hét elején tudomásul kell venned, hogy õk nem kíváncsiak arra, mit gondolsz. Fogadd el a helyzetet! Most nem tudsz változtatni rajta. Viszont vedd észre, hogy kik adnak a véleményedre! Többen is várják, hogy mondj valamit. Velük van dolgod, sõt együtt nagy lépést tehettek elõre olyan ügyben, amely eddig megrekedt. A hét közepén a pénzedre vigyázz! Ne hagyd magad rábeszélni semmire! Kérj gondolkodási idõt! Jobban jársz, ha alszol rá egyet. A szombati telihold vizsgáztatni fog: képes vagy bölcsen hallgatni, ill. keveset beszélni? El tudod mondani a lényeget pár szóban? Hiszen az számít, nem a körítés…
Kedves Rák!
Bár nincs komoly baj, de a héten többször is hajlamos leszel pánikolni a pénz miatt. Vegyél elõ papírt és ceruzát! Írd le a várható, kötelezõ kiadásokat és a bevételeket! Így látni fogod, hogy semmi okod az aggodalomra. Tény, hogy okosan kell beosztanod most a pénzt, de ezzel nem csak te vagy így. Nézz körül, és kiderül, hogy még segíteni is tudsz másoknak! A hét közepén váratlanul egy kellemes, meghitt beszélgetés alakulhat ki. Nem is sejted, hogy ki az, aki megnyílik neked. Ne látszódjon rajtad a döbbenet! Tekintsd megtiszteltetésnek, hogy veled osztja meg az érzéseit! A szombati telihold ismét a pénztárcádban okoz „vihart”. Vigyázz a pénzedre és minden más értékedre!
Kedves Oroszlán!
Az egy dolog, hogy lobog benned a tûz, a szenvedély, de nem mindegy, hogy ez hogyan nyilvánul meg. Legyél intelligens, és irányítsd! Ha kell, tedd „takarékra”! Az önuralom a héten a legfontosabb és legnehezebb feladatod. Az a szerencséd, hogy sok barátod van. Több, mint gondolnád. A héten vedd észre, hogy mennyi ember szeretne közelebb kerülni hozzád! Lásd meg az õszinte baráti szándékot! Annál gazdagabb vagy, minél több barátod van. A hét közepén vigyázz a testi épségedre, fõleg a csúszós utakon és helyiségekben (mint pl. fürdõszoba)! A szombat hajnali telihold vitát provokálhat. Ne engedd belerángatni magad! Vigyázz a számodra fontos kapcsolataidra, legyél velük végtelenül türelmes!
Kedves Szûz!
Neked nincs mitõl félned, hiszen tudsz szorgalmasan, becsülettel dolgozni. Féljenek azok, akik lógnak, ügyeskednek, és nem járnak tisztességes úton! A héten el lesz ismerve a munkád. Jó hír, hogy anyagilag is. A hét közepén kerüld a vitát a gyerekeddel és/vagy a barátaiddal! Hidd el, nem visz elõre, ha most akarod kioktatni! Jobb, ha ráhagyod a dolgot. A szombat hajnali telihold fizikailag megviselhet. Lehet, hogy különbözõ tüneteket produkál a tested. Ne ijedj meg! Nincs baj. Kicsit pihenned kell. Szükséged van egy kis kényeztetésre. Jó lenne, ha ezt nem úgy érnéd el, hogy ágynak dõlsz, és valaki ápol. Inkább kérd meg, hogy fõzzön neked teát, és nézzen meg veled egy jó filmet!
Kedves Mérleg!
Ha eddig kétségeid lettek volna, akkor ezen a héten bizonyosságot fogsz kapni arról, hogy az idõ neked dolgozik. Igaz, néha lassabban, mint szeretnéd. Rögtön a hét elején elismerésben és bátorításban lesz részed. Ne gondold, hogy ez átlagos dolog! Közben engedd, hogy az inspiráló hatások kihozzák belõled a legjobbat, a legtöbbet! A hét közepén se a fõnköddel, se a szüleiddel ne állj le vitatkozni! Teljesen felesleges, és csak fájdalmat okozhat. A szombati telihold mindenkiben felfokozza a feszültséget. Neked a gyerekedre és/vagy a barátaidra kell vigyáznod. Nekik most szükségük lesz a humorodra és a biztatásodra. Ha te könnyed és derûs maradsz, akkor gyorsan elmúlik az ingerültség.
Kedves Skorpió!
Bárki bármit mond, igenis jó érzés sikeresnek lenni. Ne szégyelld, hogy ez fontos neked! A hét elején még legyél visszafogott, inkább csendben tervezgess és dolgozz. A hét közepén nagyon vigyázz, hogy kinek mit mondasz, csak azt avasd be, akiben maximálisan megbízol! Tudod jól, hogy vannak, akik félreértik a törekvésedet. Felesleges lenne magyarázkodnod. Jobb, ha nem szólsz. Ugyanakkor fontos, hogy halld meg azokat az információkat, amelyek eljutnak hozzád! A hírhozónak nem kell tudnia, hogy milyen nagy jelentõségû ez számodra. A szombati telihold azt feszegeti, hogy a karriered mellett jut-e idõd a magánéletre. Vizsgáld meg, hogy az életedben egyensúlyban van-e a két téma!
Kedves Nyilas!
Ha nem zárkózol be, ill. el, akkor remek hangulatú beszélgetésben lesz részed rögtön a hét elején. Egy barátoddal és vagy a pároddal sokat nevethettek együtt. Add át magad a felhõtlen kacagásnak! Meglátod, jobb ez, mint bármilyen más terápia. A hét közepén legyél óvatos, mert anyagi kár érhet, ha szétszórt vagy! Tedd a pénztárcádat biztonságos helyre, és nézd meg alaposan, hogy mit veszel! Elõfordulhat, hogy valaki kölcsönkér tõled. Tudd, hogy nem örömében teszi! Ha képes lenne megoldani, akkor nem kérne. Azt is tudd, hogy jogodban áll nemet mondani. Mérlegelj, mielõtt válaszolsz! A szombati telihold a közlekedésben teremthet veszélyes helyzetet. Legyél nagyon elõvigyázatos!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!