2020. május 31. Vasárnap, Angéla.
 
Emberre támad a Samsung mosógépe isForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-11-04 19:21:19
Nagyon sok, 2,8 millió mosógépet kell visszahívnia a Samsungnak az USA-ban, mert igen veszélyesek, jelentette a Reuters. A felültöltős mosógépek ugyanis néha kilövik a tetejüket, ami eddig okozott már állkapocscsont-törést, vállsérülést és sok egyéb sérülést is. Több károsult már be is perelte a céget, akiknek "felrobbant" a mosógépük. Eddig 733 bejelentés érkezett, és kilenc sérülésről tudnak.

A gyártó 34 mosógéptípusa érintett, amiket 2011 márciusától mostanáig gyártottak, itt megnézheti a listájukat. Ha véletlenül Önhöz is került egy ilyen, akkor ne használja, hanem lépjen kapcsolatba a gyártóval, ugyanis egyes rögzítőalkatrészek hibásak.

A Samsung az elmúlt években felpörgethette az emberre is veszélyes elektronikai cikkei gyártását legutóbb a csúcstelefonjuk hajlamos volt spontán felrobbanni vagy kigyulladni. Komoly visszaesést is szenvedett ettől a korábban felívelőben lévő cég, ahol nem csak a mérnökök hibáztak, hanem igen jelentős részben a vezetőség is. A zászlóshajónak szánt, erősen veszélyes telefont előbb robbanásveszély  miatt visszahívták és kicserélték, aztán még egyszer visszahívták, végül teljesen beszántották.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!