2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Szüreti felvonulás VáncsodonForrás: saját
Utolsó módosítás: 2008-10-15 09:56:39
A szombat délelõttre beígért szüreti felvonulást csak délután láthatták azok, akik kilátogattak Váncsod fõutcájára.

Szüreti Felvonulás Váncsodon de. 10 órától a Kultúrháztól!

Olvashatták a váncsodiak a hirdetõtáblákon kiragasztott plakátokon. Ennek ellenére a menet délután fél kettõkor érkezett a Mázsaházhoz!

Már sejthetõ volt reggel, hogy nem tudják tartani a beígért kezdést, mert a fellépõ gyerekeknek 12 órai indulást mondtak,bár már 10 órára gyülekeztek a kultúrházban.

Mivel Váncsodon egy ilyen felvonulás ritka programnak számít sokan kíváncsiak voltak. Persze az anyukák, nagymamák is örömmel várták csemetéik bemutatkozását. De ugye várni senki sem szeret, fõleg ilyen sokat. Szerencséje volt annak, aki tudomást szerzett a déli indulásról, az csak másfél órát ült, állt a megjelölt helyszínek valamelyikén. Sajnos a szervezettség nem volt megfelelõ, bár errõl a fellépõk nem tehetnek.

Ezért nekik gratulálunk a produkcióhoz.

Köszönik a váncsodiak, hogy szinesítették mindennapjaikat, reméljük a következõ fellépésüket nem árnyékolja be ilyen szervezési probléma. Ugyanis tudomásunk szerint a zenélésre felkért úr nem tartotta a megbeszélteket.

 

Ennek ellenére az este  egy jól sikerült szüreti bállal zárult.

 

 

/Köszöjük az indulási pont javítását!Elnézést kérünk! Szerk.!/

Hozzászólások
Beküldte: anonimus (2008-10-16 19:49:53)

Suszter a kaptafához,varrónõ a varrógéphez,boltos a pult mögé!!!

Színvonalról itt nem igazán beszélnék,de elismerésem a táncosoknak akik lelkesedéssel és odaadással csinálták végig a szüreti felvonúlást!!!

Az elkövetkezendõkben tánctanár beiktatása szükségessé válhat!?

A színvonal növelhetõ!!!!

Üdvözlettel egy volt szüreti felvonúló és táncos!!!!

UT:Jó lenne ha a Váncsodon megtartott rendezvényeket nem csak az a mag uralná aki jelenleg teszi hisz, mások is élnek ebben a faluban!!!

Lehet õk kirekesztettek?

Mondj igazat, betörik a fejed?!

Jó tett helyébe jót sose várj!!!!!!

Beküldte: Kritikus (2008-10-15 09:45:23)

Kedves Elõttem Szóló!

Szerintem ez a cikk is köszönetet mond azoknak akik színesítik a falu mindennapjait! Ahogy én olvastam a tényeket ismertetik: késtek. Szerintem arról nem tehetnet a cikk írója.Nem a szavakon a tényeken kellene"lovagolni"!

Örülni kellene hogy errõl a kis faluról is írnak!

Beküldte: Egy hozzászóló (2008-10-14 19:30:11)

Kedves Észrevételezõ!!

A váncsodi szüreti felvonulással kapcsolatban az Ön észrevételét én másképpen látom! Ugyanis, Én többször is végigolvastam a plakátot, biztos ami biztos, de én úgy vettem észre, hogy a felvonulás nem a Mázsaháztól indult, hanem a Kulturháztól, így kérem tanuljon meg idézni, mert ha idézetet írunk, akkor azt szó szerint kell venni. A plakáton pedig még véletlenül sem így szerepelt. Ha esetleg kételkedik a szavaimba, akkor még mindig meg lehet nézni a Piacnál lévõ hirdetõtáblán, hogy, hogy is van pontosan.

Én inkább a szervezõk munkáját dícsérném, mintsem kritizálnám, mert igazán õk tettek valamit azért, hogy azok a mindennapok egy kicsit színesebbek legyenek. Kritizálni mindig könnyebb, mint a szervezést felvállalni, márpedig ha nem vállalta fel - ami nagyon úgy tûnik - akkor ne is kritizáljon, mert van egy közmondás, ami úgy hangzik, hogy: Kész munkába könnyû hibát találni.

Ami a mûsor színvonalát illeti, nem befolyásolta az, hogy késõbb indultak a gyerekek, akármi más is közbejöhetett volna, például esõ, ami lehet hogy az egész felvonulást megakadályozta volna.

Végül pedig, örülök, hogy ilyen jól érezte magát a bálon, mert a szavaiból ítélve Ön ott volt, mert úgy gondolom, véleményt alkotni csak így tudott, ezért pedig csak köszönetet mondthat a szervezõknek! Én a bált dícsérni nem tudom, mert azon nem voltam ott, de a felvonulást megnéztem, és nekem nagyon tetszett.

GRATULÁLOK A SZERVEZÕKNEK ÉS TOVÁBBI SOK SIKERT A GYEREKEKNEK!!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!