2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Ha annyira naiv volt, hogy látatlanul bérelt albérletet, jelentkezhet a rendőrségenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-11-20 15:39:15
Címkék: Bihari hírek
Egy férfi meglehetősen szimpla, és átlátszó trükkel vert át kilenc embert az elmúlt évben: albérletet hirdetett meg, majd anélkül vette át a kauciót a naiv bérlőtől, hogy megmutatta volna a lakást. Az Antal Norbert néven bemutatkozó, magát 33 évesnek mondó férfi hamis iratokkal kötött szerződést, kamu kulcsokat adott át, majd felszívódott.

A valójában K. László Zsolt nevű, 34 éves férfit a rendőrök november 16-án fogták el, amikor éppen egy hasonló bizniszt készült nyélbe ütni egy 17. kerületi kávézóban. A férfit azonban felismerték, kihívták a rendőrséget, akik elfogták.

Átvizsgálásakor megtalálták nála az Antal Norbert névre kiállított személyi iratokat, az aláírásra előkészített szerződéseket, valamint több mobiltelefont és SIM-kártyát. A XIII. kerületi lakásán tartott házkutatáskor további hamis, Madaras Gábor 28 éves miskolci férfi nevére kiállított iratokat foglaltak le tőle.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága – őrizetbe vétele mellett - csalás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére hasonló módszerrel bűncselekményt követtek el, hívja a 06-1-253-2310, a 06-70-198-8530 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámon, írja a Police.hu.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!