2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Néhány apróság a szerelemértForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-10-13 18:41:50
A feng shui azoknak is kínál lehetõséget, akik szerelemre, kapcsolatra, esetleg házasságra vágynak. Illetve megromlott párkapcsolatuk javítására is van esélyük azoknak, akik megfelelõen használják a kínai térrendezés tanácsait.

A házasság és szerelem területe a báguá térkép bejárattal szembeni jobb hátsó sarkában található. Az alábbi tárgyak segíthetnek mindazoknak, akik szeretnének életük ezen területén változtatni:

  • fotók arról a személyrõl, akitõl a szerelmet várjuk, meglévõ kapcsolat esetén közös fotó
  • páros dolgok: különösen galambok, delfinek, szívek
  • házassággal, szerelemmel kapcsolatos feliratok, poszterek, képek
  • egy romantikus hétvége emlékei, és minden, ami mindket a szerelemre, házasságra emlékeztet

Most néhány saját tapasztalaton alapuló történetet is megosztok meg Önökkel:


Egy pár éve történt, hogy a régóta magányosan élõ nõvéremnél töltöttem egy éjszakát. Mikor felkeltem, õ már nem volt otthon. Akkoriban kezdtem el foglalkozni a feng shui-jal. Szétnéztem hát a szerelem sarkában. Bizony nem csodálkoztam, hogy évek óta nem talált rá a szerelem. Akasztós tárolón ruhák lógtak ott. Én azonnal odaültettem a babagyûjteményébõl egy fiú, és egy lány babát összeölelkõzve, és egy páros, összefonódó virágot ábrázoló képet is odatettem. Nõvérem észrevette ugyan az átalakítást, de nem bánta. Néhány hét múlva társasutazáson vett részt, ahol összeismerkedett egy özvegy férfival, akivel azóta is boldogan él.

 

Tavaly történt, hogy egy barátnõm megkért, nézzek szét nála, mert újabban nem úgy alakul a magánélete, ahogy szeretné. A magányos kutyát elsõ mozdulattal kivettem a szerelemsarokból, majd az ablakában sorakozó kis nippeket összepárosítottam. Párosan álltak most már a kis kacsát, lovacskák, és minden. Pár hét múlva e-mailben köszönte meg a "varázslatomat", és boldogan újságolta, hogy összejött egy sráccal. Azóta is együtt vannak.

 

Unokaöcsémet tavasszal váratlanul elhagyta a barátnõje, akivel elég komoly alapokra helyezték a jövõjüket. Közös otthont alakítottak ki, közös pénzügyeik voltak, együtt nevelték a nõ elõzõ kapcsolatából származó kislányát. Senki nem értette, mi történt. Amikor nyáron elmentem unokaöcsémhez, azonnal a szerelemsarkot vettem szemügyre. Javasoltam, hogy az ott álló üres hûtõszekrényt minél elõtt tegye el onnan. A törött delfinpárost pedig rögtön a kukába dobattam vele, és mondtam, ne csodálkozzon a történteken. Ott is párba rendeztem néhány dolgok, a negatív energiát vonzó tárgyakat elvettem onnan, és mit ad Isten: két hét múlva boldogan telefonált az unokaöcsém, hogy jól sikerült randija volt egy nõvel. Azóta boldogan ismerkednek, találkozgatnak egymással.

 

Tehát bátran próbálják ki a hétköznapi varázslatokat! A  hatás nem marad el.

Hozzászólások
Beküldte: tollforgató (2008-11-21 08:54:24)

Kedves Hozzászóló!
Az utolsó kérdésben benne van a válasz is !
A sarkokat akkor kell átrendezni,ha elégedetlenek vagyunk életünk bizonyos területével. Ha pedig pozitív változások következnek be az átrendezés után, akkor egészen addig nem szükséges újból átrendezni, amíg nem kezd el valami ismét hiányozni.

Beküldte: Kati (2008-11-21 08:48:47)

Én bizony megerõsítettem a szerelem sarkomat! Bár még csak 2-3 hét telt el, de úgy tûnik bevált! A szerelem a tenyerén hordoz:-)

Kérdésem lenne, hogy milyen idõközönként kell átrendezni a sarkokat? Vagy ameddig jó, addig hagyjuk úgy ahogy van?

 

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!