2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
A gyalogosok biztonságáértForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2016-11-22 18:02:09
Címkék: Bihari hírek
A közúti közlekedés legvédtelenebb résztvevői a gyalogosok. Az ő védelmük és a balesetek megelőzése érdekében a berettyóújfalui rendőrök a helyi polgárőrökkel közösen ellenőrzést tartottak egy forgalmas gyalogos-átkelőhelynél.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya rendszeresen ellenőrzi Berettyóújfaluban és környékén azokat a területeket, ahol gyakrabban történnek közúti közlekedési balesetek. A helyi rendőrök 2016. november 19-én főleg olyan kijelölt gyalogos-átkelőhelyeknél tartottak ellenőrzést, ahol közúti jelzőlámpa nem segíti a gyalogosok úttesten való átkelését, ezért balesetveszélyesebbek. Az akció célja a közlekedési szabályok betartására való figyelemfelhívás és ezzel a balesetek megelőzése volt.

A rendőrök felhívták a járművezetők figyelmét arra, hogy mindig fokozott figyelemmel és a sebesség csökkentésével közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket. Emellett a gyalogosok figyelmét is felhívták arra, hogy körültekintően lépjenek a kijelölt gyalogos-átkelőhelyre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!