2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Adventi apptár: Háttérzene csomagbontáshozForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-12-25 12:14:42
Címkék: Bihari hírek
Adventi alkalmazásajánlóval számoltuk a napokat karácsonyig: olyan appokat mutattunk be – minden nap egyet-egyet –, amelyek az ünnepek alatt is kimondottan hasznosak lehetnek. Ezzel a cikkel véget ér a sorozat.

Sokan használják a zenestreamelő szolgáltatásokat, de még a legszűkebb környezetemben is találkozom olyannal, aki nem tudja, mi az a Spotify, a Deezer, a Google Music és az Apple Music. Ezek olyan alkalmazások, amikkel havidíjért korlátlan mennyiségű zenét hallgathatunk.

Pedig a pendrive-on mp3-ban hurcolt zenéken már rég túllépett a technológia. Mennyivel kényelmesebb havi ezerötszáz forintért annyi zenét hallgatni teljesen legálisan, amennyit csak akarunk! Sőt, összeállítani playlisteket, vagyis lejátszási listákat, és ezeket megosztani ismerőseinkkel, hogy a következő buli zenéjét közösen válogassuk ki.

A fent felsorolt alkalmazások mind alkalmasak erre. Regisztráljon, töltse le az alkalmazást és kezdjenek zenét hallgatni. Meg fog lepődni, mennyi minden fenn van. Ráadásul a mobilos regisztrációval asztali gépen is használhatja ezeket a szolgáltatásokat.

Kedvcsinálónak – és mivel ez az utolsó napunk az Helpdeszka adventi apptárában, búcsúzóul – jobboldalt található egy kis karácsonyi válogatás a Spotifytól. Kellemes, appokban gazdag ünnepeket kívánunk!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!