2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
A Fidesz álfideszes kopogtatócédula-gyûjtõktõl tartForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-02-03 18:59:45
Álfideszes kopogtatócédula-gyûjtõktõl tart a Fidesz. A párt operatív igazgatója ezért részletesen körülírta, hogy milyen dokumentumokkal fognak rendelkezni az igazi fideszes kopogtatócédula-gyûjtõk.

"A Fidesz információi szerint többen arra készülnek, hogy kihasználva az ellenzéki párt népszerûségét, a választókat megtévesztve, a Fidesz nevében fognak ajánlószelvényeket gyûjteni" - jelentette be Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója szerdán. Pedig aki ilyet tesz, Nyitrai tájékoztatása szerint bûncselekményt követ el, és 3 év börtönnel sújtható.

A Fidesz önkénteseit ezért hivatalos, névre szóló megbízólevéllel és igazolvánnyal szerelik fel. Ezeken szerepel majd a párt hivatalos pecsétje. Az igazolványt Kubatov Gábor pártigazgató aláírása, a megbízólevelet pedig a helyi képviselõjelölt és a pártigazgató együttes kézjegye hitelesíti.

 

A Fidesz szerdától automata telefonhívásokkal is felhívja a választók figyelmét az álfideszesekre.

Nyitrai arra a kérdésre nem kívánt válaszolni, hogy értesüléseik szerint mégis melyik párt élne vissza a Fidesz nevével. Pletykákat a fõvárosból és vidékrõl is hallottak, úgy tudják, országos szintû, összehangolt akció készül.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!