2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Tömeges ütközés, nyolc sérült a 35-ös fõútonForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-04 18:28:06
A 35-ös fõúton Pród és Hajdúböszörmény között történt reggel súlyos baleset. Egy iskolabusz ütközött egy elõzésben lévõ kocsival. Az ütközés miatt az iskolabusz az árokba csúszott. A buszon lévõk közül három gyermek sérült, illetve az autó vezetõje.

Gyerekszállító iskolabusz egy helyközi járatú Volán busz, két mentõautó és egy személyautó ütközött össze a 35-ös fõúton a Keleti fõcsatorna hídjának közelében. Öt sérültet szállítottak kórházba.

 

 

A 35-ös fõúton Pród és Hajdúböszörmény között történt reggel súlyos baleset. Egy iskolabusz ütközött egy elõzésben lévõ kocsival. Az ütközés miatt az iskolabusz az árokba csúszott. A buszon lévõk közül három gyermek sérült, illetve az autó vezetõje. A helyszínre két mentõautó érkezett.

 

Épp a betegeket látták el a mentõben, mikor hátulról beléjük hajtott egy menetrendszerinti autóbusz. Ebben az ütközésben egy baleseti helyszínelõ, három mentõs és a mentõben éppen ellátott két gyermek sérült meg ismét. A hajdúböszörményi, nyolc ember sérülésével járó közlekedési baleseten kívül egymás után több karambolhoz vagy árokba csúszott jármûhöz hívták a rendõrséget csütörtökön Hajdú-Bihar megyében, ahol a reggeli órákban köd, és az utakra lefagyott hó nehezítette a közlekedést.

 

Debrecenben délig három karambol volt, két esetben csak a jármûvekben keletkezett anyagi kár, a harmadikban egy ember könnyebben sérült. A 35-ös fõúton Debrecen és Jósa között öt kocsi ütközött össze, személyi sérülés ott nem történt.



A rendõrség közleménye


Öt személy sérült meg a 35-ös számú fõúton. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy gyermek, egy balesethelyszínelõ, két mentõs, és egy személygépkocsi-vezetõ sérült meg abban a balesetben, mely nemrégen történt a 35-ös számú fõúton.

Pród felõl Hajdúböszörmény irányába közlekedett a 35-ös számú fõúton egy iskolabusz, amikor az 53+800 km szelvénynél egy személygépkocsival ütközött.

 

Az ütközés következtében az iskolabusz az útárokba csúszott. A buszon lévõk közül egy gyermek sérült, illetve a személygépkocsi vezetõje. Megérkezett a helyszínre a Rendõrség, Mentõ.

 

A mentõautó, ahogy megállt, beleütközött egy menetrendszerinti autóbusz. Ebben az ütközésben megsérült egy balesethelyszínelõ, egy mentõápoló és a mentõautó vezetõje. A 35-ös számú fõút teljes szélességében le van zárva, a forgalmat terelik. A Rendõrség a baleset körülményeit szakértõk bevonásával vizsgálja.

 

Kelemen Éva r. hadnagy Hajdú-Mrfk Sajtószolgálat

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!