2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Korrepetálásra járt a kislány, de pornót nézettek veleForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2017-01-17 16:37:46
Címkék: Bihari hírek
A gyerek rendszeresen átment a vádlott élettársához tanulni, de az állatgondozásba is besegített náluk, ezt használta ki a tarnaszentmiklósi férfi. A Debreceni Ítélőtábla kimondta a végső szót az ügyben.

A Debreceni Ítélőtábla Dr. Elek Margit vezette tanácsa zárt ülésen a vádlott cselekményét folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettének és kiskorú veszélyeztetése bűntettének minősítette. A bíróság megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. Egyebekben helybenhagyta az Egri Törvényszék ítéletét.

Az első fokon eljárt Egri Törvényszék 2016 szeptemberében B. P. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt, mint többszörös visszaesőt 7 év 6 hónap fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése ¾ részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen az ügyész a vádlott bűnösségének kiskorú veszélyeztetése bűntettében való megállapításáért, a kiszabott fegyházbüntetés és a közügyektől eltiltás súlyosításáért, a vádlott és védője felmentésért fellebbeztek.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a gyermekkorú sértett 2013 őszétől 2014 január végéig rendszeresen járt a vádlott élettársához Tarnaszentmiklóson korrepetálásra. Ugyanakkor segédkezett az ingatlanon tartott háziállatok gondozásában is. Ilyen alkalmakkor a vádlott kihasználva hogy élettársa vagy nem volt otthon, vagy egyéb háztartási munkát végez, legalább 10 alkalommal az interneten keresztül pornográf filmeket és fényképet nézetett a kislánnyal. Közben előfordult, hogy a maga mellé ültetett sértett combját simogatta, meztelenre vetkőzött és felszólította a sértettet, hogy fogja meg a nemi szervét. Mivel a sértett ezt nem tette meg, a vádlott a sértett kezét erővel húzta magához.

– Debreceni Ítélőtábla –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!