2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Ál-nõvel zsarolt a szekszárdi férfiForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-05 16:55:07
Az interneten, saját maga által létrehozott nõi profillal zsarolta meg régebbi ismerõsét egy szekszárdi férfi, akit csütörtökön este fogtak el a rendõrök.

A rendõrség gyanúja szerint több sértettje is lehet az ügynek.

Internetes oldalon hozott létre egy máshonnan szerzett fotó segítségével nõi profilt egy 31 éves szekszárdi férfi, aki ezzel a virtuális álarccal ismerkedett össze egy szintén szekszárdi férfival. Miután interneten összemelegedtek, a profilt létrehozó férfi felhívta a sértettet, és megzsarolta õt.

Azt mondta, tudja, hogy a férfi összeismerkedett egy nõvel az interneten, és nem árulja be a barátságot a nõ rendkívül agresszív barátjának, ha kap 150 ezer forintot. A megzsarolt férfi - nem tudván, hogy kitalált szereplõkrõl van szó - tavaly júliusban fizetett, majd õsszel újra megzsarolták, ezért újra kifizette a 150 ezer forintot.

A kapzsi zsaroló azonban harmadszor is felhívta a férfit, aki ekkor már a rendõrséghez fordult. A megbeszélt csütörtöki idõpontban egy parkoló autó kerekére helyezte a kért összeget, amit néhány perc múlva a zsaroló vett elõ. Ekkor fogták el õt a szekszárdi rendõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!