2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Helyszíneltek, majd mindent vittek a betörõ álrendõrökForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-02-05 17:04:01
Egymillió forintnyi értéket vitt el két álrendõr egy idõs tatabányai asszonytól péntekre virradóra.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság közleménye szerint az álrendõrök hajnali fél 1-kor a szúnyoghálót szétvágva a spájzon keresztül jutottak be a lakásba. A 84 éves asszony mindebbõl semmit sem hallott. Arra lett csak figyelmes, hogy valaki felkapcsolja a villanyt és egy férfi áll vele szemben.

Az egyik betörõ azt mondta a nõnek: "Jó estét kívánok, a rendõrségtõl jöttünk. Észre sem vette, hogy betörtek önhöz? Nyugodjon meg, már elfogtuk õket és a pénze is meglesz". Az idõs asszony nem kételkedett az álrendõr szavában. Egyikük egy igazolványt is mutatott, bár azt a sértett nem tudta megfigyelni. Így készségesen teljesítette a további kéréseket. Elõvette ékszereit és megtakarított pénzét, de azokból nem hiányzott semmi sem.

Az álrendõrök úgy tettek, mintha fényképeznének, majd egyikük arra kérte a nõt, menjen át vele az egyik helyiségbe, hogy megbeszélhessék a részleteket és egy pohár vizet is kért. Az asszony a férfival ment, miközben társa elemelte az arany ékszereket és a készpénzt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!