2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
2,5 millió embert érinthet az új cafeteriaváltozásForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2017-01-19 18:17:40
Címkék: Bihari hírek
Közös platformra kerül az Erzsébet-utalvány és a Szép-kártyan az MKB Banknál. Vagyis egy plasztikkártya is elég lesz több cafeteriaelem felhasználásához.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. szándéknyilatkozatot írt alá arról, hogy a béren kívüli juttatások legkedveltebb elemeit a munkáltatók a lehető legegyszerűbben, leghatékonyabban tudják biztosítani munkavállalóik részére.

A két társaság arra törekszik, hogy termékportfóliója számára egy közös, új platformot alakítson ki, amely együtt képes biztosítani a több zsebes Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, a Szép-kártyát, valamint a pénztári szolgáltatásokat a munkaadók és a munkavállalók számára.

Ez az együttműködés a piacon egyedi, innovatív, komplex cafeteriamegoldást garantálhat, amelynek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet.

A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen több mint 60 ezer elfogadóhelyen országszerte.

 

A 14 hónappal ezelőtt bevezetett Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus cafeteriakártyából több mint 860 ezer darabot rendeltek már a munkaadók. A piacvezető utalványforgalmazó az adójogszabályok változását követően 2017-ben is forgalmazza Magyarország legnépszerűbb utalványait: az étkezési, az ajándék, az iskolai, a kultúra és a sport Erzsébet-utalványt.

Az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft,. az MKB Szép-kártya kibocsátója, bő másfél évtizede támogatja megbízható partnerként az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az MKB Nyugdíjpénztár működését.

A társaság több mint 187 000 darab Szép-kártyát bocsátott eddig ki, amelyekkel tavaly 12 milliárd forintos forgalmat realizált.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!