2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Fegyverarzenált tartott a lakásábanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-11 18:10:20
A rendõrök csütörtökön, Budapesten fogták el azt a férfit akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság - közölte csütörtökön a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság.

Úgy tudni, arról a Kocka becenevû férfiról van szó, akinek a lakásán múlt héten egész fegyverarzenált találtak a rendõrök.

Mint ismert, pénteken már elfogták, de azután szabadon engedték azt a férfit, akirõl a hétvégén kiderült: fõvárosi lakása tele van éles lõfegyverekkel. A férfit pénteken Nyíregyháza közelében, kommandósok fogták el: akkor drog, gázpisztoly, illetve kés volt nála. A férfi elfogása után szabadlábon védekezhetett, de közben a fõvárosi lakásában is házkutatást tartottak a rendõrök, akkor került elõ az arzenál, a férfi viszont eltûnt. A Kocka becenevû férfit országos elfogatóparancs alapján keresték a rendõrök.

Úgy tudni, a csütörtökön elfogott személy megegyezik a fent említett férfival. A rendõrség közleményében csak annyit közölt, hogy a rendõrök Budapesten elfogták azt a 35 éves ajaki férfit, akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!