2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Jövő héten megérkezik a tavaszForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2017-03-12 19:53:39
Címkék: Bihari hírek
Erősen felhős idő lesz ma, több helyen komoly eső is kialakulhat. Délután ugyan 12 fok is lehet, ennek ellenére hidegfronti hatásra lehet számítani. A jövő héttől fokozatos felmelegedés jön.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk, északnyugaton lehet a legtöbb napsütés. A Tiszántúl déli részén kialakulhat egy-egy zápor. Reggel -2 és +2, délután 9 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet. Kedden ragyogó napsütés várható, eső nem lesz. Reggel 0, délután 12 fok lehet.

Szerdán, a nemzeti ünnep napján északnyugat felől felhősödésre van kilátás, de inkább csak északon fordulhat elő néhol zápor.  Többfelé megélénkül, északon meg is erősödik az északnyugati szél. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10 és 16 fok között várható a hőmérséklet.

Csütörtökön naposra fordul az idő, kellemes kora tavaszi idő ígérkezik 10-15 fokos maximummal.

Pénteken csak fátyolfelhők szűrik a szikrázó napsütést, eső nem lesz. 12 és 17 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők. Hétvégén erősen felhős idő valószínű, többszöri záporral. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz, majd a 15 fok körül várható a csúcs, derül ki a köpönyeg.hu előrejelzéséből.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!