2024. április 24. Szerda, György.
 
Nem lesz több Adidas-tévéreklámForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2017-03-18 18:48:36
Címkék: Bihari hírek
Az Adidas nem hirdet többé a tévékben, csak digitális eszközökön, és ezzel megnégyszerezné bevételeit 2020-ra – mondta Kasper Rorsted, a cég vezérigazgatója a CNBC-nek.

Adidas lobogók, Herzogenaurachban, a cég központjában
Forrás: AFP/Christof Stache

Rorsted szerint a vállalat a jövőben a digitális médiára fókuszál elsődlegesen, így érve el a fiatalabb vásárlókat, hiszen jellemzően ők viselik a sportruházatokat.

Egyértelmű, hogy a fiatal vásárlók leginkább a mobil eszközeiken találkoznak velünk  - magyarázta. A digitális alkalmazások jelentik a kulcsot számunkra, vagyis több tévéreklámunk nem lesz.

 

Rorsted tavaly ült át az Adidas vezérigazgatói székébe a Henkeltől. Terve az volt, hogy miután a digitális értékesítést teszi központi stratégiává, 2020-ra négyszeresére emelik a vállalat árbevételét. Ez tavaly egymilliárd euró volt, a cél tehát 2020-ra a négymilliárdos bevétel. A vezért korábban dicsérték, mert a Henkelnél is érezhetően nőtt az online-értékesítésből származó bevétel.

A gyár azt is bejelentette a múlt héten, hogy jelentős befektetést hajtottak végre a 3D-nyomtatás és az okosgyártás fejlesztése érdekében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!