2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Havazás és fagy vár ránk a hétenForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2017-04-18 19:12:13
Címkék: Bihari hírek
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég – írja a Köpönyeg.hu. Délen, majd keleten számíthatunk több helyen esőre. Sokfelé lesz erős az ÉNy-i szél. 12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán borús idő lesz többfelé esővel. A hegységekben és ÉNy-on havas eső, hó is hullhat. Sokfelé fokozódhat viharossá az északi szél. Markáns lehűlés várható: mindössze 5 és 10 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön marad a sok felhő, és továbbra is több helyen eshet az eső, a magasabban fekvő tájakon a havas eső, illetve havazhat is. Nagy területen lesz viharos a légmozgás. +7 fok körüli értékeket mutathatnak majd a hőmérők.

Pénteken napközben fokozatosan csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen valószínű újabb csapadék. Mérséklődik a légmozgás is.

Hétvégén változóan felhős idő ígérkezik hideg reggelekkel. Szombaton elvétve, vasárnap délután már ismét többfelé lehet eső, zápor. Délutánonként 12-13 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!