2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Autósüldözés Berettyóújfaluban!Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-10-18 09:05:17
Nem mindennapi autóst fogtak a rendõrök péntek délben Berettyóújfaluban: a 20 éves fiatalember vezetni tanult, amikor egyszerûen meglépett az oktatója elõl.

Szõke Bernadett sajtóügyeletes beszámolója szerint, még délelõtt értesítették õket arról, hogy Békéscsabán egy oktató pár percre kiszállt az autójából, s tanítványa ezt kihasználva elhajtott.

Kézre kerítése érdekében rövid idõn belül ellenõrzõ-átengedõ pontokat létesítettek a környezõ megyékben. A keresett gépkocsi – mondta a hadnagy – fél egy elõtt a 47-es fõúton, Berettyóújfalu határában tûnt fel.

Bár az egyenruhás egyértelmûen jelezte, hogy „Állj!”, a fiatalember nagy sebességgel tovább hajtott a városközpont irányába. A fiú az üldözés során összesen három gépkocsival ütközött érintõlegesen, szerencsére senki sem sérült meg.

Végül egy belvárosi lakótelep parkolójában sikerült elfogni. Jármû önkényes elvétele, cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés, engedély nélküli vezetés, rendõri jelzés figyelmen kívül hagyása és közlekedési szabályszegések miatt indult eljárás ellene.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!