2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Elgázolt rendõr, tûzoltóautó az árokbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-19 14:48:28
A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után.

A fõúton még kora reggel történt az elsõ baleset. A rendõrség már akkor figyelmeztetett, mert a térségben nagy köd van és a baleset egy beláthatatlan kanyarban történt.

A baleset helyszínén egy román busz sofõrje a ködben késõn vette észre az álló kocsisort, ezért, hogy elkerülje az ütközést az árokba hajtott az autóbusszal. Ugyanígy járt egy, a balesethez sietõ tûzoltóautó is, a sofõr itt is az árokba hajtott a megkülönböztetõ jelzéseit használó jármûvel. Sem a buszon, sem a tûzoltóautóban senki sem sérült meg. Súlyosan megsérült viszont egy rendõrnõ, õt egy német kamion gázolta el, mert a sofõr késõn vette észre a hatalmas ködben a forgalmat terelõ egyenruhást. A rendõrnõ már nem tudott a kamion elõl elugrani, így a teherautó elgázolta.

A fõúton az elsõ baleset még kora reggel történt. Egy személyautó haladt Csongrád felõl Gátér irányába, amikor egy tréler elõzésébe kezdett az erõs köd ellenére. Közben frontálisan ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedõ kamionnal. A balesetben a személygépkocsi sofõrje és utasa súlyosan megsérült.

A balesetsorozat helyszínén teljes útlezárás van. A rendõrök a forgalmat Bokrosnál és Gátérnál elterelik. A köd idõközben feloszlott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!