2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. február 22. – március 01.Forrás: Nõk lapja
Utolsó módosítás: 2010-02-22 11:01:20
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg heti horoszkópját nálunk...
2010. február 22. – március 01.
Kedves Bak!
Egész héten óvatosan, diplomatikusan kell fogalmaznod. Ha ez sikerül, akkor a legtöbb vitát megelõzheted. Jobb, ha nem magadból indulsz ki. Nem várhatod el mindenkitõl, hogy olyan komolyan kezelje az információkat, mint te. Mindenkivel a maga értelmi szintjének megfelelõen beszélj! A hét közepén pl. a pároddal kell a szokásosnál is türelmesebbnek lenned. Muszáj elnézõen viszonyulnod hozzá, máskülönben súlyos veszekedés robbanhat ki. A hétvége elõtt valószínûleg el kell engedned egy ötletedet. Ne aggódj, nem kell végleg, csak átmenetileg! A vasárnapi telihold ismét a kommunikáció terén tesz próbára. Tudsz-e finoman és közben pontosan fogalmazni? Tudsz-e bölcsen hallgatni?
Kedves Vízöntõ!
Remekül kezdõdik a heted, csak a költekezés terén kell visszafogottnak lenned. Ne a pénzzel kényeztesd, jutalmazd magad, legyél kreatív, és találj ki pénztárcakímélõ módot! A hét közepén az egészséged legyen a legfontosabb. Figyelj oda arra, hogy mennyit és mit iszol! Tiszta, élõ vizet vagy gyógyteát igyál a szénsavas, cukros üdítõk helyett! Még a hétvége elõtt készülj fel egy felkavaró találkozásra. Ha van párod, akkor nagy lehet a kísértés, hogy félrelépj, de jobb, ha nem teszed. Ha még nincs párod, akkor beleugorhatsz, de ne tervezz hosszú távra! A vasárnapi telihold a pénztárcádban okozhat kisebb „vihart”. Próbáld meg kölcsön nélkül kihúzni a következõ fizetésig!
Kedves Halak!
Vigyázz magadra ezen a héten! Hajlamos leszel mindent túlértékelni és túlreagálni. Nem baj, ha vannak érzéseid, és ezeket meg is éled, de annak nincs értelme, hogy kiborulj minden apróság miatt. Szeresd jobban magad, és óvd a belsõ békédet! Csak azzal foglalkozz, amihez közöd van! A többit bízd rá azokra, akikre tartozik! Alkalmazd az „akinek nem inge, ne vegye magára” elvet! Így jobban fogod érezni magad a bõrödben. A hét második felében szükséged lehet egy kis többletenergiára. A legjobb lenne, ha a szabadban mozognál. Nem kell sportolnod, elég, ha sétálsz egy nagyot, és kiszellõzteted a fejed. A vasárnapi telihold alkalmat ad arra, hogy megvizsgáld, milyen kapcsolataid vannak…
Kedves Kos!
Egész jól indul a heted, csak arra kell vigyáznod, hogy kinek mit mondasz. Ne magadból indulj ki! Attól, hogy te felelõsségteljesen tudsz kezelni egy hírt, még nem biztos, hogy a másik is képes erre. Ezt kalkuláld be, mielõtt kinyitod a szádat! A hét közepén nehéz lesz, de nem lehetetlen, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a hivatás között. Alkalmazd az „egy fenékkel egy lovat” praxist, vagyis mindig csak arra koncentrálj, amit épp csinálsz! Péntektõl eszméletlen feldobott állapotban leszel. Semmi sem lesz lehetetlen a számodra. A kreativitás, a szerelem, a szenvedély átjárja minden porcikádat, és ellenállhatatlanná tesz. Így a vasárnapi telihold sem tud elkedvetleníteni.
Kedves Bika!
Azzal kezdõdik a hét a számodra, hogy az anyagi helyzetedet kell átgondolnod. A legfontosabb, hogy kicsit takarékosabban költs! Ne vegyél semmi felesleges dolgot, és ne dönts „hirtelen felindulásból”! A hét közepén legyél óvatos a közlekedésben! Könnyen megsérülhetsz, ha figyelmetlen vagy. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elterelje a figyelmedet! Pl. közlekedés közben lehetõleg ne telefonálj! Ha beszélgetni akarsz a barátaiddal, akkor üljetek be egy teázóba! Még a hétvége elõtt számíts egy családi vitára! Okosan kitérhetsz elõle, de csak ha képes vagy megõrizni a higgadtságodat. A vasárnapi telihold feszültségét építõ energiává alakíthatod, ha aktív maradsz. Pl. takaríthatsz, selejtezhetsz…
Kedves Ikrek!
Alapvetõen jól indul ez a hét. Csak a munkahelyeden kell diplomatikusan viselkedned és fogalmaznod. Minden ügyességedre szükséged lesz, ha nem akarsz felesleges nézeteltérésekbe bonyolódni. A folytatásban nagyon vigyázz a pénzedre! Anyagi kár érhet, ha figyelmetlen, illetve hanyag vagy, de olyan szerencsés leszel, hogy a vége happy end lesz. A hétvége elõtt a közlekedésben fenyeget balesetveszély. Ez is elkerülhetõ kellõ óvatossággal. A lényeg, hogy ne kapkodj és ne idegeskedj! Inkább késs el, semmint hogy ne érj oda! A vasárnapi telihold most ingerlõen fog hatni rád. Ezt csak úgy kezelheted, hogy nem rágódsz a múlton, nem aggódsz a jövõ miatt, hanem csak a jelenre koncentrálsz.
Kedves Rák!
Az egész hétnek felfokozott érzelmi töltése lesz. Ha ügyes vagy, akkor ez boldogsággal, hálával és szeretettel fog eltölteni, de ha beengedsz negatív hatásokat, akkor egyre ingerültebb leszel. Válaszd az elõbbit, és ne hagyd, hogy a folyton panaszkodók elrontsák a kedvedet. A hét közepén különösen érzékeny leszel. Döbbenten tapasztalhatod, hogy némelyek milyen durván és önzõen képesek viselkedni. Ne avatkozz be, gyere el onnan! A pénzügyek terén is legyél óvatos! Ne vegyél semmit sem „hirtelen felindulásból”, aludj rá egyet! A vasárnapi telihold meg fogja mutatni, hogy jól kezelted-e az egész heti próbatételt, vagyis hogy képes voltál-e megvédeni a derûdet és az életkedvedet.
Kedves Oroszlán!
Nem indul rosszul a heted, különösen akkor, ha nem ütöd bele olyasmibe az orrod, ami nem tartozik rád. Nagy lesz a kísértés, hogy „megmentsd” a barátaidat, de inkább ne tedd! Bölcsen hallgass, és csak akkor cselekedj, ha erre megkérnek! A folytatásban rendkívül óvatosan közlekedj! Könnyen megsérülhetsz, ha késésben vagy, és elkezdesz rohanni. Inkább késs el, semmint hogy ne érj oda! Szerencsédre, ha ezt megúszod, remek formába kerülsz. Majd szét fog vetni a rengeteg energia. Okosan sáfárkodj vele! Keress olyan ügyet, amelyben építõen tudod hasznosítani. A vasárnapi telihold a pénzügyeid terén int fegyelemre. Ne ess semmilyen értelemben túlzásba! Ne költs sokat, de ne is garasoskodj!
Kedves Szûz!
Elég feszülten kezdõdik a heted. Vigyázz, mert ez az elõszele a vasárnapi telihold hatásának! Kövess el mindent, hogy ne szakadj szét! Vedd tudomásul, hogy nem lehetsz egyszerre két helyen! A leghatékonyabb módszer, hogy mindig csak arra koncentrálj, amit éppen csinálsz. Közben a mobiltelefonodat kikapcsolhatod, vagy leveheted a hangját, mert úgy nem tudsz haladni, ha folyton hív valaki. A hét közepén vigyázz a pénzedre és egyéb értékeidre, és gondold meg, hogy adsz-e kölcsön, nehogy a végén te kerülj anyagi zavarba! A vasárnapi telihold olyan helyzettel szembesíthet, amelyet eddig nem akartál komolyan venni. Ennek köze lehet a párkapcsolatodhoz, vagy azért, mert van, vagy azért, mert nincs…
Kedves Mérleg!
Jól kezdõdik a heted, és ha igaz a mondás, miszerint „amilyen a kezdet, olyan a befejezés” (Hieronymus), akkor nem lesz okod panaszra. Persze ez nem azt jelenti, hogy tétlenül, hátradõlve nézelõdhetsz. A hét közepén helyt kell állnod egy munka kapcsán. Mutasd meg, hogy profi vagy! Legyél igényes, és ne érd be a tökéletesnél kevesebbel, vagyis hozd ki magadból a legtöbbet! Meglátod, megéri. Még a hétvége elõtt egy barátod vagy kollégád ötlete teljesen fel fog dobni, de mielõtt beleugranál, állj meg egy pillanatra, és gondold át a következményeket! A vasárnapi telihold szerencsédre téged nem fog negatív módon érinteni, viszont a közeledben lehetnek olyanok, akik ingerültek lesznek.
Kedves Skorpió!
Ez nem lesz átlagos hét a számodra. Minden napra jut valami feladat, amelyet ügyesen kell kezelned. Ha ez sikerül, fantasztikusan meg leszel elégedve, de ha nem, akkor teljesen el lehetsz keseredve. Ez a felfokozott érzelmi reakció most érthetõ, de kezelendõ. Legyél minden helyzetben józan és mértéktartó! Ne vegyél semmit véresen komolyan! Csak másnap fog kiderülni, hogy mekkora jelentõsége volt az adott ügynek. Pl. a hétvége elõtt egy munkahelyi ötletre sem kell azonnal reagálnod. Tudd, hogy nem eszik olyan forrón a kását! A vasárnapi telihold jó alkalom arra, hogy megvizsgáld, mit akarsz kidobni az életedbõl, ill. mitõl akarsz megszabadulni: téveszmék, rossz szokások stb.
Kedves Nyilas!
Meglehetõsen ingerülten indul ez a hét, de csak akkor, ha párod és a környezeted feszültségeire reagálsz. Most bölcsebb az „egyik füleden be, a másikon ki” módszert alkalmazni. Ne feledd, hogy a vitához két ember szükségeltetik! Késõbb a pénzedre kell nagyon vigyáznod. Megkárosíthatnak, ha nem figyelsz. Nézd meg, mit veszel, és hogy jól adtak-e vissza! Nem kell bizalmatlannak lenned, de az érdekeidet neked kell megvédened. Vásárlóként jogaid vannak. Még a hétvége elõtt egy ötlet visszaadhatja az életkedvedet. Nem kell elsietned a dolgot. Adj elég idõt magadnak! A vasárnapi telihold azt feszegeti, hogy mi a fontosabb: a magánélet vagy a karrier. Kérdés, hogy kell-e döntened…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!