2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Brutális verést kapott, mert hógolyózottForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-22 17:54:32
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A fiút állítása szerint nem elõször bántotta a nagyobbik fiú.

Múlt héten szerdán azért kapott két pofont, mert hógolyóval dobálózott. Kórházba is került. Az iskolában fegyelmi tárgyalást tartanak az ügyben.

„Elájultam, arra emlékszem, hogy a tanáriban keltem fel. Nagyon fájt a fejem. És akkor elvittek a mentõsök” – emlékezett vissza a történtekre a megvert fiú.

A 14 éves fiút egyik társa verte meg az iskola udvarán a szünetben. A gyerekek éppen sorakoztak, amikor a fiú a két pofont kapta. Úgy tudni azért, mert hógolyóval dobálózott.

„Az egyik portás oda is rohant, de hát akkor már elcsattant, hát ötszáz gyerek mellett nyilván nem tudunk ott állni, pontos és mindenki mellett vigyázni, hogy nehogy elcsattanjon” – mondta Matovics Mihályné, a Kodolányi Általános és Szakiskola igazgatója.

A megvert gyerek azt állítja, nem elõször bántotta a nagyobbik fiú. A mostani koponyasérülése olyan súlyos, hogy kórházba kellett vinni.

„A halántékán lett egy-három-négy centiméteres hematóma, belülrõl az arca fölrepedezett és az orrnyerge sérült. És benntartották megfigyelésre” – mondta Böhönyei Zsolt, a fiú apja.

Az iskola igazgatója belsõ vizsgálatot indított és értesítették a rendõröket is.

„Fegyelmi tárgyalást fogunk tartani, miután mindkét szülõ azonnal jött az iskolába, mert értesítettük õket megbeszéltük õket, hogy a szokásosnál is rövidebb idõ alatt fogjuk ezt a fegyelmi tárgyalás lebonyolítani” – mondta az igazgató.

Az iskolában még tavaly kamerákat szereltek fel, éppen azért, hogy kevesebb legyen az iskolai erõszak. Az udvaron is van egy, azt a területet figyeli, ahol a verés történt.

Az iskola vezetõi megpróbálták visszanézni a kamera felvételeit. Az azonban egy áramszünet miatt nem mûködött, így nem rögzített semmit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!