2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Véget ért a Bihari Számadó NapokForrás: saját
Utolsó módosítás: 2008-10-20 11:34:05
Szombaton (okt.18.) volt a Bihari Számadó Napok utolsó napja. Az ide látogatók ekkor sem maradtak programok nélkül. (Képekkel szinesített beszámoló!)

Az idõjárás is kedvezett a Bihari Számadó Napok utolsó napjának. Ekkor ugyanis a mûsorok a sportcsarnok elõtt felállított színpadon és környékén zajlottak leginkább.

Több falu képviseltette magát a fõzõversenyen. A színpadon pedig változatos mûsorok szórakoztatták a résztvevõket. Persze a sportcsarnokban a kiállítók még ezen a napon is kínálták tárgyaikat, szolgáltatásaikat.

 

Ezen a napon is megkértünk egy kiállítót, mondja el a tapasztalatait lapunknak.

Az EZÜSTMÁNIA ékszerbolt tulajdonosa, Bújdosó Csilla elmondta, neki csak pozitív élménye van a vásárral kapcsolatban. Új kollekciókat, új árukészletet, ékszerkülönlegességeket tudtak bemutatni. Szerinte ez jó reklám cégének. Harmadik éve van jelen a Számadó Napokon, de ha meghívják jövõre is kijönnek, és újabb ékszercsodákkal látják el a vásárlókat.

 

 

A háromnapos rendezvényre sokan kíváncsiak voltak, akadtak olyanok is akik mindhárom napot a vásáron töltötték.

 

Sokan mentek el a kiállítás alatt megrendezett véradásra is, nekik köszönet jár, hiszen ezzel életet menthetnek.

 

Reméljük jövõre is megrendezik a Bihari Számadó Napokat, hiszen a kiállítóknak  jó reklám, a látogatóknak pedig nagyszerû tapasztalatszerzési, kikapcsolódási, szórakozási lehetõséget nyújt!

 

 

 

 

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!