2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Az Aegon veszi át a Pannónia Biztosító egyes ügyfeleitForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2017-06-24 13:49:19
Címkék: Bihari hírek
A lakásbiztosítási, a társasház-biztosítási és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állományt veszi át az Aegon.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. a lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állományát az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át ez év július 1-jei határidővel. A jegybanki döntésről a részvényeseket és a tőkepiac szereplőit a BÉT honlapján értesítették.

Kitérnek arra: a portfólió tisztítása a Pannónia Általános Biztosítónak a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosítóba történő integrációja része.

A CIG Pannónia cégcsoport üzleti stratégiájának megfelelően a jövőben csak azokra a piacokra koncentrál, ahol versenyképesen tud működni. Ezt szem előtt tartva döntött úgy 2017. március 31-én a Pannónia Általános Biztosító közgyűlése, hogy eladja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási, társasház-biztosítási és lakásbiztosítási állományát.

Az állományok átadásával összefüggésben külön teendő nincs, a változásokról az Aegon Zrt. levélben tájékoztatja az érintetteket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!