2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hat mozgóáruházzal nyomul az Aldi a nyári fesztiválokonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2017-06-24 15:23:56
Címkék: Bihari hírek
Az Aldi először a Szigetre települt ki, idén viszont három fesztiválon és egy gyerekrendezvényen is jelen lesz pop-up üzleteivel.

Az Aldi mozgóáruházakkal nyomul a nyári fesztiválokon
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

 

Az Aldi 2016-ban jelent meg először hazai fesztiválon, akkor egy 300 négyzetméteres üzletet épített fel a Szigeten, hozzá tartozó grillterasszal. A szupermarket közleménye szerint a non-stop üzletet rengeteg fesztiválozó kihasználta.

Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója azt közölte, idén a Gyerek Szigeten, a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a 17. FINA Világbajnokságon és a Szigeten is kint lesznek.

 

A mozgóáruházak tulajdonképpen az áruházak kicsinyített másai, itt is lehet kapni zöldséget, gyümölcsöt, konzerveket, felvágottakat és tejtermékeket, valamint lesznek a polcon alkoholos italok, csoki és fagyi is. Minden fesztiválhelyszínen lesz grillterasz, ahol az Aldi szakácsai sütik a nyársakat.

Készpénzzel nem, csak bankkártyával és festipay kártyával lehet majd fizetni. Közleményükben azt írták, hogy az italok kivételével mindent az áruházlánccal megegyező árakon lehet majd venni. Hozzátették, a 17. FINA Világbajnokságon tejtermékeket nem lehet majd venni, viszont itt az üdítőitalokat is bolti áron kínálja a vállalat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!