2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Hajdú-Bihar megyei baleseti összesítő Forrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2017-06-26 19:17:41
Címkék: Bihari hírek
Ittasan vezettek, balesetet szenvedtek.

 

Debrecenben, a Salakos utcán közlekedett egy 28 éves férfi 2017. június 25-én 0 óra 15 perckor az általa vezetett Suzuki típusú gépjárművel, amikor az autó megcsúszott, lehaladt az útról, egy föld halomnak ütközött, majd az oldalára borulva állt meg. A járművezetővel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A balesetben egy személy súlyos, míg egy másik könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Egy férfi az általa vezetett elektromos kerékpárral közlekedett 2017. június 25-én 15 óra körül a 4814-es számú úton, Létavértes felől Debrecen irányába, amikor elvesztette uralmát a járműve felett és az útpadkán elesett. Az 58 éves férfi a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Egy férfi az általa vezetett Volkswagen típusú gépjárművel közlekedett 2017. június 25-én 20 óra körül a 4805-ös számú úton, Debrecen felől Hajdúszovát irányába. A sofőr haladása során elvesztette az uralmát a gépjárműve felett és frontálisan összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Lada típusú gépkocsival. A baleset következtében két személy súlyos, míg másik két személy könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak mind a két járművezetővel szemben, ami a Volkswagen sofőrjénél pozitív érteket mutatott. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!