2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Szerelmi horoszkóp október 16-tól 23-igForrás: origo
Utolsó módosítás: 2008-10-21 14:04:28
A Bika beszélgessen többet a párjával; a Ráknak kényeztetésre lenne szüksége; a Mérleg hangulata meglepõen komor lehet.

Kos (március 21. - április 20.)
Tartogasd egy kicist az erõdet, és ne akarj mindenáron a vad csábító szerepében tündökölni: a kedvesednek vagy a kiszemeltednek most ugyanis más dolgok fontosak, ráadásul tõled is mást várna, mint amit te most adni tudsz. Sokkal megértõbbnek, barátságosabbnak és kedvesebbnek kellene lenned, ha tényleg jó partnere akarsz lenni a párodnak. Ha azonban nagyon sok benned az energia, inkább menj el sportolni, vagy találkozz a barátaiddal!

Bika (április 21. - május 20.)
Akkor léphetsz elõre nagyot az érzelmi életedben, ha a kommunikácóra helyezed a hangsúlyt: egyrészt, a következõ hét nagyon alkalmas arra, hogy leveleket írj, telefonhívásokat bonyolíts le, vagy felvedd azokkal a kapcsolatot, akivel eddig kerültétek egymást. Másrészt, a jövõ héten nagyon egyértelmûen meg tudod fogalmazni az érzelmeidet, és te is tökéletesen megérted a másikat. Így sok olyan dolgot tisztázhattok, amit eddig megpróbáltatok eltitkolni a másik elõl.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nem pont úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te elképzelted, akkor meglepõen agresszív és ideges leszel, és persze mindent a párodon próbálsz meg levezetni - annak ellenére, hogy egyáltalán nem õ a felelõs. Ha nem kérsz tõle bocsánatot, vagy folyton piszkálod valamiért, esetleg minden tettében találsz valami hibát, akkor hamar pokollá válhat a kapcsolatotok, és rengeteget veszekedhettek, mert most a párod sincs abban a hangulatban, hogy mindent némán tûrjön. Legyél egy picit türelmesebb!

Rák (június 22. - július 22.)
Kényeztetésre és még a szokásosnál is több szeretetre van most szükséged, egyszerûen arra vágysz, hogy a kedvesed minden kívánságodat teljesítse: meg vagy gyõzõdve arról, hogy jár neked a törõdés. Szerencsére, nyoma sincs benned az önzésnek, és ugyanannyit vagy kész visszaadni, mint amennyit kapsz a párodtól. Éppen ezért nagyon kellemes napjaitok lehetnek, nagyon megértõen viselkedtek egymással, és komolyan megerõsödhet a kapcsolatotok. Még az is lehet, hogy egy olyan lépést is megtesztek, amelytõl eddig mindketten húzódoztatok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A kedvesed most nem elsõsorban könnyed romantikára, inkább mély beszélgetésekre, szenvedély helyett pedig gyengédségre vágyna. Talán túl nehezek a napjai a munkahelyén, vagy valamien más gond nyomasztja, és szüksége van most a megértésedre, a vigasztalásodra és a tanácsaidra. Ne akard ráerõltetni a te élénk, lelkes és dinamikus hangulatodat, inkább próbálj meg minél inkább a kedvére tenni - szerencsére, a viszonzás sem várat magára túl sokáig!

Szûz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Furcsa kettõsség lehet jellemzõ az érzelmi életedre, mert egyszerre kell kiállnod a saját vágyaidért, mégsem szabad túl nagy fontosságot tulajdonítanod nekik, mert ez könnyen visszaüthet. A párod most azt várja tõled, hogy mondd ki nyíltan, amit szeretnél, de ugyanakkor figyelj arra is, amit õ szeretne. A legfontosabb az egyensúly megtalálása lenne! A jövõ hét közepén érhet néhány nagyon kellemes, érzéki meglepetés.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem vagy túl jó hangulatban, és a következõ hét elején is inkább a búskomorság, a negatív gondolatok a jellemzõek rád. Mivel nincs túl sok okod keseregni, a kedvesed nem is nagyon érti, miért nem vagy feldobottabb és vidámabb. Sajnos, nem a jó módszerrel próbál meg felvidítani, ezért kell néhány veszekedésre számítanod. A legjobban akkor járnál (és a párkapcsolatodnak is akkor tennél jót), ha egy kicsit visszavonulnál, és megpróbálnád egyedül tisztázni magadban a problémáidat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Bármilyen tervet dédelgetsz is magadban, az élet folyamatosan keresztülhúzza a számításaidat, és folyamatosan "akadályokat" gördít eléd. Még mielõtt teljesen kétségbe esel, vagy éppen ellenkezõleg, felidegesíted magad, inkább próbálj ezekre az akadályokra úgy tekinteni, mint lehetõségekre, hogy sokkal jobb ember legyél. Szerencsére, a kedvesed most sokkal rugalmasabb lehet, mint amilyen te vagy, és képes arra, hogy egy picit terelgessen. Ehhez azonban az kell, hogy merd rábízni magad!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ha egy kicsit bizonytalannak érzed magad az érzelmeidet tekintve, akkor ahelyett, hogy a teljes bizonytalanságba üldöznéd magad, inkább kérdezz rá nyíltan a kedvesednél, arra, ami bosszant vagy zavar. A párod most nagyon megértõen és segítõkészen viselkedhet veled, és mindent kész megtenni azért, hogy boldognak és elégedettnek lásson téged. A jövõ héten meghálálhatod neki a segítségét és kedvességét: vidd el pédául egy romantikus randevúra, egy elegáns étterembe.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon sok kihívásnak, feladatnak kell megfelelned a következõ napokban: úgy tûnhet, mintha a kedvesed egyre többet követelne tõled, és egyre többször kellene neki bizonyítani a szerelmedet. Ebbõl pedig egy idõ után - teljesen jogosan - eleged lehet, hiszen te is szeretetre, megértésre és intimitásra vágysz, nem pedig arra, hogy minden, a pároddal töltött perc egy-egy erõpróba legyen. Még mielõtt teljesen kiborulnál, és egy sor sértést vágnál a másik fejéhez, inkább próbálj meg kompromisszumot kötni a pároddal.

Vízöntõ (január 21. - február 19.)
Eléggé hullámzó lehet a hangulatod, különösen a jövõ hét elején; egyik pillanatban még vidám és energikus vagy, a másikban pedig mintha a világ minden fájdalma a te vállaidra nehezedne. A párod elég nehezen igazodik ehhez a változékonysághoz, és emiatt lehet néhány nehezebb pillanat az életetekben. Igyekezzetek egy kicsit nyitottabban, megértõbben viselkedni a másikkal. Ennek a jövõ hét végén meg is lehet az eredménye: nagyon kellemes, pihentetõ, "feltöltõ" napokban lehet részetek együtt.

Halak (február 20. - március 20.)
Ha valami már régóta nyomja a szívedet, akkor a következõ napok nagyon jó alkalmat kínálnak neked arra, hogy megbeszéld ezt a kedveseddel: te is képes vagy a dolgok praktikusabb és objektívabb oldalát nézni, és õ is megértõbb, türelmesebb lehet veled. Ha tisztázzátok a problémás pontokat a kapcsolatotokban, akkor sokkal nyugodtabbak lesztek mindketten . A jövõ héten ezért különösen jó napjaitok lehetnek.  Ha még párt keresel, akkor a hét végén csak választanod kell a kínálkozó lehetõségek közül!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!