2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Anya és lánya együtt terjesztette a drogotForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-28 18:33:51
Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

A két nõ kocsijában és lakásukon többszázezer forint értékû kábítószert találtak. Elõzetes letartóztatásban vannak. Nem ez az elsõ eset, hogy nagymamakorú nõ keveredik drogbotrányba.

Bûnjelek a páncélszekrényben. Egymás után kerülnek elõ a zacskóba, alufóliába csomagolt kábítószer-származékok. A rendõrség amfetamint és marihuánát foglalt le két kisvárdai nõtõl, és a nekik dolgozó dílertõl.

A rendõrség kábítószer-keresõ kutyával kutatta át a 66 éves anya és 39 éves lánya kocsiját és lakását. Többszázezer forint értékû drogra bukkantak náluk.

A nõknek dolgozó dílert akkor fogták el, amikor éppen drogot adott el néhány fogyasztónak.

„Három személyt gyanúsítunk kábítószer-terjesztéssel, a vizsgálat eddigi adatai szerint az anyagot a két nõ szerezte be, õk adták tovább terjesztésre” – mondta Fülöp Gergõ, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

A gyanúsítottak köre valószínûleg tovább bõvül majd.

A térségben még sosem találkoztak nõi, pláne ilyen idõs kábítószer-terjesztõvel. Drogfogyasztó nõt is csak egyszer kapott el eddig a rendõrség. Arra sem volt példa, hogy anya és lánya együtt terjesszék a drogot.

Miskolcon viszont tavaly júniusban ítéltek egy 76 éves asszonyt felfüggesztett börtönbüntetésre, mert egy nemzetközi drogbanda tagjaként a hátára kötözve hozott kábítószert Európába. Unokája pedig terhesen csempészett kokaint a gyomrában. Õ 12 év fegyházat kapott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!