2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Hőség és vihar miatt szóltak a szirénák Hajdú-BiharbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2017-08-07 12:42:04
Címkék: Bihari hírek
Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak, a rendőröknek és a mentőknek a nagy melegben.

Úgy dőlt ki egy 14 méter magas, hatalmas fa Hajdúnánáson, a Fürdő utcában szombat délelőtt, hogy akkor még vihar, nagy szél sem volt. Az ágak egy nyaralóra és egy villanyvezetékre zuhantak. Személyi sérülés nem történt. Az akácot a helyi tűzoltók láncfűrésszel távolították el.

Száraz avar égett 20 négyzetméteren Biharnagybajomban, a Nyugati soron. A lángokat a püspökladányi tűzoltók 1 vízsugárral oltották el a hétvége első napján.

Fának ütközött egy személyautó a szombatról vasárnapra virradó éjszaka három órakor Debrecenben, a Kard utcán. Szerencsére senki nem sérült meg. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kerítésnek csapódott egy személyautó szintén a megyeszékhelyen, az Arad utcán vasárnap délelőtt. A baleset helyszínéről egy főt kórházba szállítottak a mentők.

Meggyulladt egy 30 négyzetméteres családi ház fából készült tűzfala a hét utolsó napjának délutánján Hajdúhadházon, az Akácfa utcában. Mire a tűzoltók kiértek, az ott lakók eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Villámcsapás gyújtotta meg a száraz füvet a Hajdú-Bihar megyei Csökmő térségében vasárnap késő délután. Az egy hektár területen égő tűz elfojtásán a szeghalmi hivatásos tűzoltók dolgoztak vízzel és kéziszerszámokkal.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!