2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.08.07)Forrás: penzcentrum.hu
Utolsó módosítás: 2017-08-07 13:58:21
Címkék: Bihari hírek
Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.08.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.08.07).


36 órás előrejelzés

Hétfőre a front átvonultával kezdetben még sokfelé kell számítani esőre, záporra, majd napközben csökken a csapadékhajlam, északkelet felé távozik a csapadéksáv, felszakadozik a felhőzet. A kissé szeles időben felfrissül a levegő, 22-27 fok között maradnak a maximumok. Kedden napos, száraz időre készülhetünk. A délies szél északnyugaton élénkülhet meg. A hűs, 10-14 fokos hajnalra ébredhetünk.


Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőre virradóan még sokfelé okoz esőt, záport, zivatarokat az átvonuló front, így az utak csúszósak, veszélyesek lehetnek a közlekedők számára. A zivatarok környezetében, illetve északon és a Dunántúlon számíthatunk élénk, erős szélre, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezessenek óvatosan, balesetmentes közlekedést kívánunk!


Orvosmeteorológiai jelentés

A hétfőre virradóan átvonuló hidegfront bárkinél okozhat markáns tüneteket, megterhelő lehet az egészséges szervezetekre is. A vérnyomás-ingadozás, keringési problémák mellett erős fejfájás, izom- és hasi görcsök léphetnek fel, növekszik az infarktusveszély is. Romolhat az asztmások állapota is. A görcsöket magnéziumban gazdag étkezés enyhítheti.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!