2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Kamionnal ütközött egy autó az M35-ösönForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2017-08-08 16:27:07
Címkék: Bihari hírek
A 78 éves férfi a vele egy irányba közlekedő kamionnal ütközött össze, majd az autó átszakította a szalagkorlátot és az árokba csapódva állt meg.

A hajdúszoboszlói rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén 2017. augusztus 7-én 4 óra 30 perc körül a 4-es számú főúton. Egy kamion közlekedett Hajdúszoboszló felől Kaba irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy vele azonos irányába haladó mezőgazdasági vontatóval. A mentők egy személyt könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

Egy 13 éves fiatal közlekedett kerékpárjával 2017. augusztus 7-én 14 óra körül, úgy hogy ugyancsak gyermekkorú társát a bicikli csomagtartóján szállította. A fiatalok Pocsajon, az Apáti telepen haladtak, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elestek. A csomagtartón utazó fiút a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.


A sofőr könnyű sérülésekkel megúszta. Fotó: police.hu

Egy 78 éves férfi közlekedett az általa vezetett személygépkocsival 2017. augusztus 7-én 11 óra 30 perc körül az M35-ös autópályán, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy vele azonos irányba közlekedő kamionnal. Az autó az ütközést követően a szalagkorlátot átszakította, majd árokba csapódva állt meg. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a gépkocsi vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!