2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A lehető legrosszabbkor: felrobbant egy Galaxy-telefonForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2017-08-11 22:38:00
Címkék: Bihari hírek
Hamarosan bemutatja a Samsung a Galaxy Note 8-at, így a lehető legrosszabbkor jött a hír, hogy felrobbant és tüzet okozott egy Samsung-telefon.

Felrobbant a napokban egy Washington észak-nyugati részén élő hölgy telefonja, és ahogy az NBC-nek elmondta, nem használta a készüléket, miközben a baleset történt.

A nő épp házuk telefonján beszélt, és a hálószobájukból fura, sziszegő zajt hallott, majd hirtelen felcsaptak a lángok. Az egyelőre nem világos, hogy töltötték-e épp a telefont, esetleg nem hivatalos töltővel, mindenesetre a robbanás nyomán keletkező tűz majdnem leégette a házát.


Az NBC felvette a kapcsolatot a Samsunggal, és a gyártó azonnal egy új telefont ajánlott fel a károsultnak, és bekérte vizsgálatra a régit. Egy közleményt is kiadott, hangsúlyozva, hogy továbbra is prioritás a minőség és a biztonság, ezeken alapszik sok millió Galaxy S6-os, amelyeket az Egyesült Államokban használnak. A felrobbant eszközt alapos vizsgálatnak vetik alá, s annak eredményéig nem mondhatnak semmit, a mobiltelefonok ugyanis rendkívül összetett eszközök, és számos tényező hozzájárulhat a hibás működéshez. Az NBC kutakodott kicsit a témában, és hasonló modelleknél talált hasonló eseteket.

A pórul járt hölgy viszont nem biztos abban, hogy szeretne újabb Samsung-telefont, bár azzal ő is tisztában van, hogy más gyártó készülékével is történt már hasonló eset. Még iPhone 7 Plusszal is történt ilyen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!