2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Embercsempészt csíptek el a határnálForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-12 16:23:35
Idõben kórházba került, így a kihûlés nem veszélyeztette annak a szerb férfinak az életét, akire két fa közé szorulva találtak a határrendészek csütörtök késõ este Tiszasziget közelében.

A járõröket egy helyi vadász értesítette, hogy több lábnyomot talált az országhatár közelében. A járõrök követték a nyomokat. Elõször egy szerb nõt találtak, aki illegálisan érkezett az országba. A nõ férje gyorsabb volt, az asszonyt hátrahagyva menekült tovább, de egy vízzel teli árokban beszorult két fa közé és egyedül nem tudott kimászni a fagyos vízbõl. Amikor a járõrök rábukkantak és kiszabadították szorult helyzetébõl, már mentõt kellett hozzá hívni, akik a kihûlt férfit kórházba szállították.

A férfiról kiderült, hogy két körözés is érvényben van ellene. A Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság embercsempészet bûntette miatt, míg a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság 1 év 2 hónap szabadságvesztés letöltése miatt rendelte el elfogását. A férfinál hat hamis közokiratot is találtak a rendõrök, így ezek miatt is büntetõeljárás indult ellene. Kórházi ápolását követõen a rendõrség átadja a büntetés-végrehajtási intézetnek - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs hadnagy, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!