2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Milyen idõre szá- míthatunk a hosszú hétvégén?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-12 17:05:11
A hõmérséklet a sokéves átlagnak megfelelõen alakul, a napos idõszakok mellett többször erõsen megnövekszik a felhõzet. Jelentõs csapadék nem várható, de szórványosan futó záporokra, hózáporokra számítanunk kell.

Az északnyugati, nyugati szél többfelé viharossá fokozódik, amely jelentõsen csökkenti hõérzetünket. A hõmérséklet hajnalban fagypont körül, délutánonként 5 és 10 fok között alakul.

Elõrejelzés az ország területére szombat reggeltõl hétfõ estig:

A néhány órás napsütés mellett északnyugat felõl többször erõsen megnövekszik a felhõzet, szórványosan valószínû zápor, hózápor. A nyugati, északnyugati szél gyakran viharossá fokozódik, a legerõsebb széllökések a 60-80 km/ó-át is meghaladhatják.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet fagypont körül, a legmagasabb nappali hõmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Elõrejelzés a Dunántúlra szombat reggeltõl hétfõ estig:

A néhány órás napsütés mellett többször erõsen megnövekszik a felhõzet. Szórványosan valószínû zápor, a magasabban fekvõ területeken hózápor. A nyugati, északnyugati szél gyakran viharossá fokozódik, a legerõsebb széllökések a 60-80 km/ó-át is meghaladhatják. Az erõsebb szélre a régió északi és keleti területein kell számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet fagypont körül, a legmagasabb nappali hõmérséklet 7 és 10 fok között alakul.

Elõrejelzés a keleti országrészre szombat reggeltõl hétfõ estig:

A néhány órás napsütés mellett többször erõsen megnövekszik a felhõzet. Szórványosan valószínû zápor, hózápor. Az északnyugati szél gyakran viharossá fokozódik, a legerõsebb széllökések a 60-80 km/ó-át is meghaladhatják. Az erõsebb szélre a régió nyugati területein kell számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -3, +1 fok körül, a legmagasabb nappali hõmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Elõrejelzés Budapestre szombat reggeltõl hétfõ estig:

A néhány órás napsütés mellett északnyugat felõl többször erõsen megnövekszik a felhõzet. Szórványosan valószínû zápor, a budai hegyekben hózápor. Az északnyugati szél gyakran viharossá fokozódik, a legerõsebb széllökések a 60-80 km/ó-át is meghaladhatják.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet fagypont körül, a legmagasabb nappali hõmérséklet 8, 9 fok körül alakul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!