2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Elfogták a bolti rablópárostForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-12 18:33:10
Elfogtak egy rablópárost a rendõrök Veszprém megyében. Azzal gyanúsítják õket, hogy egy hónap alatt háromszor rabolták ki ugyanazt a kisboltot Székesfehérváron. A bolt tulajdonosa néhány napja panaszkodott híradónknak arról, hogy a rendõrök nem tesznek semmit, ezért kamerákat szerelt fel az üzletébe. A rablópárost végül tegnap fogták el a rendõrök.

Éjszaka rontottak be a nyomozók a két férfi lakásába. A földre fektették, majd megbilincselték õket. Az akció nem volt veszélytelen, a lakásban ugyanis több fegyvert találtak a rendõrök. A gyanú szerint ezekkel követték el a rablásokat.
Három- négy fõs csoportból álló fegyveresek bejöttek és durván lökdösték az alkalmazottat is.

A kisboltot egy hónap alatt háromszor rabolták ki. A nyomozók szerint az elsõ rablást a most elfogott páros követte el. Az üzletben évek óta kamerák mûködnek, ezek az egyik rablást rögzítették is. A rendõröknek a kamerák felvételei is segítettek eljutni a pároshoz. Nemcsak a fegyvereket, hanem a rabláskor használt ruhákat is megtalálták a házkutatáson.

„A székesfehérvári nyomozók vizsgálják, hogy milyen összefüggések lehetnek a három rablásban, illetve azt, hogy ez a két elfogott személy más rablásban közremûködött –e, akár Fejér megyében, akár az ország más területén” – mondta R. Szabó Ágnes, rendõrségi szóvivõ.

A nyomozók gyanúja szerint egy harmadik férfi is részt vett a rablásokban, õt még keresik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!