2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Gyalogosgázolás, lakástűz, dulakodókForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2017-11-19 16:46:42
Címkék: Bihari hírek
Sűrű, tevékeny napok vannak a megyénkben szolgáló életmentők mögött.

A mentők segítségét 190 alkalommal kérték pénteken és 150-szer riasztották őket szombaton. Pénteken egy debreceni buszjáraton fékezéskor kiesett a babakocsiból egy gyerek, akit könnyű sérülések miatt kellett ellátni.

Ugyancsak 8 napon belül gyógyuló sérülést szerzett az a gyerek, akit Komádiban sodort el kocsijával egy sofőr.

Debrecenben tehergépkocsi és személyautó ütközött, egy személy ugyancsak könnyebben sérült; Debrecen-Bánkon személygépkocsik karamboloztak, ott két személy sérült meg könnyebben.

Hajdúszoboszlón halálra gázolt egy gyalogost egy autós pénteken délután.

Este Debrecenben, az Erzsébet utcában közlekedési lámpának ütközött egy kistehergépkocsi, a vezetője súlyosan sérült.

Ezután még egy szoboszlói lakástűzhöz hívták az életmentőket: két embert hoztak ki a tűzoltók pénteken késő este a lángoló házból, a Szováti útfélen. A mentők egy embert kórházba szállított, társa azonban a helyszínen életét vesztette. A tűzoltók és a rendőrök ezen kívül a kiégett ház mellé épült lakóépületből összesen tizenegy embert menekítettek ki, ők sérülés nélkül kijutottak. Az éjszakát hatan rokonoknál és öten pedig a közeli kollégiumban töltötték.

A szombat eseménytelenebb volt. A mentők és a rendőrök is intézkedtek Debrecenben dél körül, amikor a Vincellér utcán egy autós a zebrán sodort el egy nőt és egy férfit, akiket nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel szállítottak kórházba. Éjjel 10 óra után két autós ütközött, egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Hajdúszoboszlón a rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 18 éves helyi lakost lopás miatt. Hajdúnánáson szombatra virradóra egy szórakozóhelyen haragosával vitázó 36 éves nőt állítottak elő. Egy verekedést akadályoztak meg a rend őrei Újlétán, ahol egy 28 éves férfi az utcán szólított fel egy másikat, hogy küzdjön meg vele. Visszavittek egy 13 éves fiút a hajdúnánási gyermekotthonba, ahonnan engedély nélkül távozott; Debrecenben találtak rá. A cívisvárosi vasútállomáson agresszíven viselkedő nyírmihálydi férfihez mentőt hívtak, mert térben és időben sem tudott tájékozódni. Az őrsön kötött ki egy 40 éves nő és 50 éves élettársa, akik betörték egy presszó üvegét, miközben ott szóváltásba keveredtek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!