2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Kutyamosoda az új japán hóbortForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-17 14:23:36
Kutyamosógépet állítottak üzembe Japán egyik kutyakozmetikájában. Az eszköz gyors, alapos és megspórolja a karmolásokat az ebek gazdáinak.

Mintha csak egy mosodában lennénk: ide kell hozni a mosnivalót - jelen esetben Mizuhot, az uszkárt. Az ekkor még semmit sem sejtõ ebet behelyezik a gépbe. Persze, miután rácsukják az ajtót, a kutya inkább kijönne, de ekkor már nincs menekvés. Egy gombnyomás és megindul a vízsugár. Az állat pedig láthatóan beletörõdik sorsába.

„Elõször én magam másztam be és kipróbáltam, hogy kényelmes illetve biztonságos-e a szerkezet. Szerintem, Mizuho-nak tetszik odabenn” - mondja a kutyakozmetikus, aki azt is hozzáteszi, hogy a sampon is kíméletes és nem bántja a kutyák szemét.

Mosás után jöhet a szárítás. Mivel a korábban alkalmazott vizet ózonnal dúsították, azt mondják a kutya szõre itt sokkal puhább lesz.

Az egész mûvelet mindössze 35 percig tart és a kézi mosás ötödébe, körülbelül 2000 forintba kerül. A kutyakozmetika mûködtetõi szerit a kutyamosógép tökéletes megoldás mindazoknak, akiknek kedvence annyira utálja a mosdatást, hogy karmol vagy harap közben. A gépnek - amelybe más állatot például macskát is be lehet tenni - hátránya azonban, hogy nagyobb testû kutyák nem férnek bele.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!