2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Gonosz erõk hatására ölte meg anyjátForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-19 19:13:43
Gonosz erõk szállták meg és ezek utasítására cselekedett saját bevallása szerint az a nõ, aki csütörtökön a saját anyját ölte meg Szombathelyen. Az ügy részleteirõl pénteken, ...

a Szombathelyi Polgármesteri Hivatalban számoltak be a sajtónak a Vas megyei rendõri vezetõk. A nõ péntek délelõtt óta elõzetesben van és elrendelték elmeorvosi vizsgálatát is.

Meggyilkoltak egy idõs nõt csütörtökön Szombathelyen. A szomszédok közül többen úgy látták, hogy a rendõrök az áldozat lányát vitték el kihallgatásra, de a rendõrség akkor még nem közölt részleteket.

Palkó Andrea, a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztályvezetõje pénteken arról tájékoztatott, hogy csütörtökön délelõtt maga a gyilkos telefonált a rendõrségre és közölte, hogy megölte az édesanyját. A kiérkezõ rendõrök és mentõk csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az eddigi adatok szerint a gyilkos a halott 57 éves, korábban egészségügyi problémákkal kezelt lánya. A gyanúsított 2008-tól egyáltalán nem dolgozott, hanem beteg édesanyjáét ápolta annak szombathelyi lakásán, környezete csak jó véleménnyel volt róla.

A rendõröknek a nõ azt mondta, hogy gonosz erõk szállták meg és ezek utasítására cselekedett. Több késszúrással végzett az anyjával, majd hívta a rendõröket. A nõ elmeorvosi vizsgálatát elrendelték, pénteken délelõtt a bíróság elõzetes letartóztatásba is helyezte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!