2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Tehetségkutató Ki-mit tudForrás: Cserép Imre
Utolsó módosítás: 2018-04-05 09:57:04
Komádi – A roma nemzetiségi önkormányzat és a Közösségi ház rendezésében került sor szombaton a Közösségi Házban a Ki mit tud? tehetségkutató versenyre. Lukács Péter a roma nemzetiségi önkormányzat elnöke, valamint Fehér Péter a Közösségi Ház és Könyvtár igazgatója voltak a rendezvény fővédnökei.

12 egyéni és 6 csoportos fellépő mutatkozott be. Változatos, igen színes műsorszámok voltak.  Volt vers, ének, tánc, humoros jelenet. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt kiválasztani az első három helyezettet és a különdíjas produkciót. Az első helyezett 20 ezer forint jutalmat kapott, de a többi helyezett és a különdíjas is értékes pénzjutalomban részesült. Az első tehetségkutató verseny nagyon jól sikerült, egyaránt elégedettek voltak a versenyzők és a szervezők, hiszen nagyon sokan eljöttek, a Közösségi Ház nagyterme zsúfolásig megtelt. A zsűri elnöke Debreczeni Mária az Oktatás- Kulturális Bizottság elnöke volt, tagjai: Lisztes Ágnes népdalénekes, Vmirjnczki Andrea a Színjátszó Kompánia vezetője.

Helyezettek: - I. - Barsi Dénes Általános Iskola 6. c osztály: Hamupipőke kicsit másképp (Felkészítő tanár: Bácsi Anita)
II. - Barsi Dénes Általános Iskola 6. a osztály: A 6.a osztály életéből (Felkészítő tanár: Szűcs Judit)
III. - Bíró Lajosné: Móra Ferenc – Amikor a Földön című vers (Felkészítő: Csicsergő Biztos Kezdet Gyerekház)
Különdíjas: Komádi Mazsorett Csoport

Cserép Imre
tudósító
/Fotók: - Cserép Imre/

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!