2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rossz hír: úgy tűnik, mégis dolgozni kell a pénzértForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2018-04-16 18:28:28
Címkék: Bihari hírek
A jegybank a beszédes nevű nedolgozz.hu portál tevékenységének vizsgálata után rögtön megtiltotta, hogy a tulajdonos, H. András portfóliókezelést vagy függő ügynöki tevékenységet végezzen – írja az MNB sajtóközleményében.

A Magyar Nemzeti Bank folyamatban lévő piacfelügyeleti eljárásával azt akarja kideríteni, hogy a budapesti lakóhelyű H. András a nedolgozz.hu révén végez-e rendszeres gazdasági tevékenység keretében a befektetési szolgáltatókról szóló törvény (Bszt.) által szabályozott, és az MNB engedélyéhez kötött portfóliókezelési, illetve jegybanki bejelentéshez kötött függő ügynöki tevékenységet.

"Napi 1 százalék hozam"
Fotó: nedolgozz.hu

A piacfelügyeleti eljárás során eddig feltárt adatok és próbavásárlás alapján – az ügyfelek védelme érdekében – az MNB hétfőn publikált végzésében ideiglenes intézkedésként, eljárásának lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta, hogy H. András a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéséhez kötött tevékenységet folytasson. A jegybank folyamatban lévő piacfelügyeleti eljárását határozattal zárja majd le, amelynek eredményét honlapján nyilvánosan közzéteszi.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!