2024. április 24. Szerda, György.
 
Sűrű napja volt a tűzoltóknak, kétszer mentőhelikoptert is hívni kellettForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-04-18 21:05:48
Címkék: Bihari hírek
Balesetekhez és elakadt kamionokhoz is vonulniuk kellett kedden. Ügyeleti hírek Hajdú-Biharból.

Kedd délelőtt egy nyergesvontató elakadt egy kereszteződésben, majd a homokba süllyedt Debrecenben, a Hullám utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók daru segítségével, kézi erővel és kéziszerszámokkal szabadították ki a kamiont.

Egy tizenhárom méter magas fa egyik ága elszáradt, és veszélyeztette a közúti- és gyalogosforgalmat Debrecenben, a Magyar és a Kisfaludy utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül távolították el a faágat.

Egy kamion a 4-es főúton az út mellé húzódott, amitől az árok völgye megsüllyedt a kerekei alatt. Kedd délután riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, aki a megyei műveleti szolgálat irányításával, daru segítségével végül kimentették a kamiont. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: katasztrófavédelem

Villanyoszlopnak ütközött, melyet ki is döntött egy személygépkocsi tegnap délután Berettyóújfaluban, a Puskin utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben az autó vezetője megsérült.

Kedd délután Ebes külterületén a 4-es számú főúton egy férfi utazás közben rosszul lett, és eszméletét vesztette. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik a mentőszolgálat kérésére a férfi kiemelésében segítettek. A mentőszolgálat a beteget mentőhelikopterrel szállította kórházba.

Kedd délután Létavértesen, a Gagarin utcában egy lakóházban tűz ütött ki, két bútor lángra kapott, melyet az ott élők a létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak. Az egységek az utómunkálatokat végezték el. A mentőszolgálat két felnőttet és egy gyermeket kórházba szállított, későbbi információk szerint enyhe füstmérgezést szenvedtek.

Egy családi ház udvarán vízóraaknába esett egy kutya tegnap délután Debrecenben, a Szabó Pál utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kötél segítségével kézi erővel a kutyát kimentették az aknából, és átadták a gazdájának. Az eb nem sérült meg a baleset során.

Hétezer négyzetméteren lángolt a gaz Debrecenben, a Levendula utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Nádudvaron, a Fő úton egy személygépkocsi egy épület lépcsőjének hajtott tegnap délután. Az autóban két ember utazott, akik közül egy ember megsérült, érte mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A püspökladányi hivatásos tűzoltók és a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi szolgálat a járművet átvizsgálta, áramtalanította azt. Az épület szerkezete épen maradt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!