2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Avar, étel és autó is lángolt a megyébenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-05-13 21:25:36
Címkék: Bihari hírek
Nem volt egyszerű dolga a hajdú-bihari lánglovagoknak szombaton. A rendőrség emberei pedig több mint 20 embert állítottak elő a nap folyamán. Ügyeleti híreink.

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg egy tíz emeletes társasház első emeleti lakásában tagnap kora hajnalban Debrecenben az István úton. A tulajdonos a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Rekeszek és egy személygépkocsi is égett tegnap délelőtt Biharnagybajomban a Béke Telepen. A tűz egy kompresszorházra is átterjedt. A püspökladányi, a szeghalmi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. A munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az eset során információink szerint személyi sérülés nem történt.

Megközelítőleg ezer négyzetméteren égett a száraz avar tegnap délelőtt Debrecenben az Egyletkert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó Komádi külterületén, a Körösújfalu felé vezető úton. A balesethez a komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik feszültségmentesítették a járművet. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Mintegy háromszáz négyzetméteren égett az avar Nyírmihálydiban a Gelsi út úton, tegnap a déli órákban. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkéntes tűzoltók két vízsugár és kézi szerszámok segítségével eloltották a lángokat. Szakolykertben is égett az avar. Itt a nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Gázrobbanás történt tegnap éjszaka egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű lakóházban Tiszacsegén a Pacsirta utcában. A robbanás következtében az épület egyik fala kidőlt. A helyszínre az egyeki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett elvégezték az épület átvizsgálását. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 24 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!