2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Zebrán gázoltak halálra egy fiataltForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-31 09:48:46
Zebrán gázolt el két fiatalt egy autós Miskolc belvárosában vasárnap éjszaka. Az egyik fiatalember másnap belehalt koponyasérüléseibe. Mindketten a miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulói.

Egyelõre nem lehet tudni, pontosan hogyan történt a baleset. Annyi biztos, hogy a zebra ki volt világítva, a lámpák sárgán villogtak, és a sofõr nem ivott, mielõtt autóba ült.

A helyszínelés képein jól látszott a fehér autó egyetlen sérülése, a szélvédõ tört össze. A kivilágított zebránál a jelzõlámpa sárgán villogott, amikor a két fiatal át akart menni a túloldalra. Az autó a belsõ sávban haladt.

„Elütötte a zebrán éppen áthaladó 24 éves fiatalembert, aki társát is magával rántotta. A baleset következtében a 24 éves fiatalember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett” – mondta a Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

A fiú másnap, a kórházban belehalt koponyasérüléseibe. Gyászol a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola, itt tanult a két fiatal. Az iskolában nem nyilatkoztak az RTL Híradónak. Annyit azonban elmondtak, a könnyebben sérült másik fiút annyira megviselték a történtek, hogy hazautazott a kollégiumból.

Az autót vezetõ hatvankét éves férfi szabadlábon van. Az eddigi információk szerint nem ivott, mielõtt autóba ült. Azt, hogy pontosan hogyan történt a baleset, szakértõk állapítják meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!