2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Lángok közül mentették a kutyákat a tűzoltókForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-05-18 16:38:22
Címkék: Bihari hírek
Kettőt sikerült kihozni az égő debreceni épületből, öt azonban elpusztult. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Egy húsz méter magas fa egyik ága lehasadt tegnap délután Debrecenben, az Ötmalom utcában. A faág egy vezetéket meglazított, egyet pedig leszakított. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik az áramszolgáltató kiérkezéséig a terültet lezárták és biztosították, majd eltávolították a faágat.

Debrecenben, a Harsteinkert utcában egy harminc négyzetméteres melléképület lángolt teljes terjedelmében, csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották a lángokat, közben az épületből két kutyát sikerült kimenteniük. A tűzben azonban öt kutya elpusztult.

Fotó: katasztrófavédelem

Tíz méter magas fa egyik ágán egy méhraj veszélyeztette a járókelőket Hajdúszoboszlón, a Szívós és a Bajcsy Zsilinszky utca kereszteződésében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy gépezetes tolólétrával nyújtottak segítséget a méhésznek, aki eltávolította a méhrajt.

Késő délután Debrecenben, a Kassai úton egy húsz méter magas fa egyik ága leszakadt, és a járdára esett. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy személygépkocsi az út menti árokba hajtott, és egy villanyoszlopnak ütközött tegnap este Berekböszörményben, az Árpád utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat két embert kórházba szállított, az áramszolgáltató szakemberei pedig a villanyoszlop cseréjéről gondoskodtak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!