2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Kerékpárúton ütközött a robogós a biciklisselForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-05-19 19:39:19
Címkék: Bihari hírek
A berettyóújfalui rendőrök várják azok jelentkezését, akik látták a balesetet, illetve akik segítettek a megsérült két férfinak.

Egy férfi 2018. május 18-án 9 óra körül Debrecen felé kerékpárral közlekedett Mikepércsen, a 47. számú főút melletti kerékpárúton. A biciklis a kerékpárút jobb oldalába akart áthaladni, de nem vette figyelembe, hogy mögötte, vele azonos irányba, a kerékpárút jobb oldalán közlekedik egy segédmotor-kerékpáros. A férfi kerékpárjával a motoros elé kanyarodott és összeütköztek.

A baleset következtében mindketten elestek és a biciklis súlyos, életveszélyes, míg a segédmotor-kerépáros súlyos sérüléseket szenvedett.

A beszerzett adatok szerint a balesetet követően két személygépkocsi megállt és a benne utazók segítettek a sérülteknek.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit és kéri a segítséget nyújtó személyeket, illetve a baleset szemtanúit, hogy jelentkezzenek személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (4100 Berettyóújfalu, Kossuth u.17-19.szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!