2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Szerdától jön a csapadékForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-01 09:21:59
Szerdán többfelé lesz erõsen felhõs az ég, de legalább rövid idõszakokra a nap is kisüt. A Dunántúlon délután már hosszabb napos idõszakok is várhatók.

Eleinte többfelé, délután fõként keleten és délen várható esõ, zápor. Délkeleten zivatar is elõfordul. Az északnyugati, nyugati szél megerõsödik. Hidegfronti hatás várható. A legalacsonyabb hõmérséklet 6-11, a legmagasabb 11 és 17 fok között alakul.

Csütörtökön változóan, olykor erõsebben felhõs lesz az ég. Kezdetben még északkeleten, majd késõ délutántól nyugaton várható esõ, zápor. A nyugati szél élénk, helyenként kissé erõs lesz. Hajnalban 3-8, délután 12-17 fok lesz.

Pénteken változóan, idõnként erõsen felhõs lesz az ég. Fõként délelõtt várható esõ, zápor, délután még keleten valószínû. Az északnyugati szél olykor megerõsödik. A legalacsonyabb hõmérséklet 2-7, a legmagasabb 10 és 16 fok között alakul.

Szombaton sok lesz a napsütés, amit már csak ritkán zavarnak felhõk. Itt-ott kisebb zápor elõfordulhat. A déli szél élénk, néhol kissé erõs lesz. Hajnalban 0-5, délután 12-17 fok valószínû.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!